Από Ελένη Μήτση

Η σειρά ''Είσαι το ταίρι μου'' είναι μια από τις θρυλικές και αγαπημένες σειρές του Mega με το κοινό να σπάει τα κοντέρα της τηλεθέασης ακόμα και όταν το σίριαλ παίζεται σε επανάληψη.

Ακούγονται πολλά, πως θα ξαναδούμε νέα επεισόδια με την ιστορία να έχει πολλά να δώσει ακόμα παρά το τέλος της. Οι ρόλοι και οι ηθοποιοί ήταν ένας και ένας με τον μικρό Μιλτιάδη να είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Σήμερα ο Παναγιώτης Φιλιππαίος έχει κλείσει τα 31, είναι γραφίστας και από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει στο instagram βλέπουμε να έχει αλλάξει εντελώς από εκείνο το παιδί, που ήταν τότε.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Μιλτιάδης από το ''Είσαι το ταίρι μου''

Ξανά μαζί η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης 21 χρόνια μετά το "Είσαι το ταίρι μου"

Πριν από μερικές ημέρες, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, η οποία έχει κάνει μία περίεργη αρχή όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, και εξιστόρησαν κάποιες από τις ιστορίες που θα θυμούνται για πάντα από την συμμετοχή τους στο "Είσαι το ταίρι μου".

Φυσικά, όσα αποκάλυψαν προσέφεραν άφθονο γέλιο στο κοινό, ενώ η χημεία τους, τόσα χρόνια μετά, είναι ίδια, σαν να μην πέρασε μία μέρα.

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», εξομολογήθηκε ηθοποιός στην Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου», αποκάλυψε εκείνη και συμπλήρωσε: «Ρώτησα τον Αλέξη πως να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια».

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία!», συμπλήρωσε γελώντας η τηλεοπτική «Στέλλα». «Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», απάντησε έπειτα ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Στο “Σωτήρη σε πειράξανε;” όσο χόρευα με νάζι, έφυγε το παπούτσι και μου ήρθε στο κεφάλι», κατέληξε η πρώτη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καμία σχέση με το κορίτσι που γνωρίσαμε στο GNTM - Πώς είναι η Ειρήνη Ερμίδου 5 χρόνια μετά

Είχε προκαλέσει μεγάλο σούσουρο - Εξαφανισμένος 2 χρόνια μετά το Big Brother ο «Αντιδήμαρχος», Χρήστος Μακρίδης