Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αν ένα πρόσωπο μπορούμε να πούμε ότι χαρακτήρισε τον πρώτο κύκλο του Big Brother, τότε αυτός ήταν ο «Αντιδήμαρχος», Χρήστος Μακρίδης. Από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω με την στρατηγική του και τα σχόλιά του για τους συμπαίκτες του.

Κολλητός με τον Πυργίδη και τη Ράνια (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα), o Χρήστος Μακρίδης κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο Big Brother αν και δεν έφτασε κοντά στον τελικό.

«Μιλάμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο. Θεωρώ πως η Άννα Μαρία έχει την πιο δυνατή στρατηγική. Όταν έγινα αρχηγός της είπα το εξής: “Σε παρακαλώ πολύ αν θέλεις, επειδή στο δωμάτιο των γυναικών μένουν δύο κοπέλες και επειδή εγώ ξυπνάω πρωί και στενοχωριέμαι να σε βλέπω να κοιμάσαι εδώ, πήγαινε στο δωμάτιο των γυναικών να κοιμηθείς και να είμαστε μια χαρά”. Τα είπα με αυτόν τον τρόπο.

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό το ριάλιτι είναι να κοιμηθούμε μαζί. Αν εγώ κοιμάμαι εδώ και εσύ εκεί, δεν έχεις πρόβλημα. Η Άννα Μαρία δημιούργησε ένα δωμάτιο μόνη της, ένα χώρο δικό της. Και καλά έκανε. Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother, καλά έκανε. Εγώ βγήκα και το είπα. Φεύγω από εκεί και μαλώνει η Άννα Μαρία με τον Ζακ για το τίποτα, για ένα γάλα. Αυτά εγώ δεν τα έχω κάνει ποτέ», είχε πει ο ίδιος για τη νικήτρια κατά την αποχώρησή του.

Τι κάνει σήμερα ο Χρήστος Μακρίδης του Big Brother

Ο Χρήστος Μακρίδης, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι εγκλεισμού, αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό του στην Πέλλα και να συνεχίσει την καθημερινότητά του με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και την αγαπημένη του κόρη, Ραφαηλία για την οποία μιλούσε διαρκώς στο Big Brother.

Ο ίδιος έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στον περασμένο κύκλο του Big Brother σαν καλεσμένος σε ένα live.

Posted by Χρήστος Μακρίδης on Friday, July 1, 2022

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Επέστρεψε με κατεβασμένο παντελόνι!» - Πρώην παίκτρια του Big Brother καταγγέλλει γνωστό ηθοποιό

Πέρασαν 2 χρόνια - Άλλος άνθρωπος σήμερα η Ραΐσα Κόντι από το Big Brother