Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναχώρησε σήμερα (19/9) για την Τενερίφη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island». H ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο αυτό βήμα στην καριέρα της.

Η πρεμιέρα του show δεν αργεί (δείτε εδώ τις αποκλειστικές μας πληροφορίες για το πρώτο επεισόδιο) και αυτό που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι το ριάλιτι θα είναι πολύ διαδραστικό και θα απαιτεί συχνά την συμμετοχή του κοινού.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδκτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία, λίγο πριν την αναχώρησή της από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την Ισπανία.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν την αναχώρησή της για το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει τα πάντα λίγο πριν την πρεμιέρα του Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης (13/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Love Island.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του έρωτα).

«Φεύγω σε 10 μέρες. Είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι feelgood, πολύ ψυχαγωγικό. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα και στο να δίνει ευκαιρίες, να παίρνεις τον χρόνο σου, να γνωρίζεσαι, χωρίς τις περιττές έννοιες της καθημερινότητας. Κανείς δεν γνωρίζεται με κανέναν.

Ζούμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα στην Τενερίφι. Θα υπάρχουν δοκιμασίες στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα έρθει κοντά ο ένας με τον άλλον. Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ακολουθούν το πλάνο του Survivor - Σε χωριστές πτήσεις υπό άκρα μυστικότητα η αναχώρηση των παικτών του Love Island

Από το Bachelor στο Love Island; Η παίκτρια που θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ