Από Πέννυ Μαστοράκου

Την ώρα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλησιάζει στην Τενερίφη καθώς σήμερα 19/9 ταξιδεύει για να βρεθεί στην βίλα και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του νέου show (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για το ριάλιτι και τις δοκιμασίες του) του ΣΚΑΙ, γνωστές γίνονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το project, τις οποίες θα σας αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως εδώ στο tv-24.gr!

Παίκτες θα ταξιδέψουν έως την εξωτική Τενερίφη, με άκρα μυστικότητα όπως έχουμε δει και στο Survivor άλλωστε να συμβαίνει, και τα γυρίσματα ξεκινούν πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα και να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αν όλα πάνε καλά την μεγάλη πρεμιέρα, την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα, με την επικρατέστερη ημερομηνία να είναι η Δευτέρα (26/9).

Πρεμιέρα για το Love Island

Εφόσον λοιπόν αυτή την εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα οι καθημερινές σειρές του σταθμού, (δείτε εδώ ποιες σειρές κάνουν πρεμιέρα σήμερα) σειρά έχει το γνωστό παγκοσμίως ριάλιτι αγάπης στον ΣΚΑΙ, κάτι καινούριο και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα!

Οι παίκτες, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί, ούτε επιβεβαιωθεί από τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, όπως όλα δείχνουν θα είναι δέκα στο σύνολο, πληροφορία που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά στο tv-24.gr!

Πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια λοιπόν, θα αναζητήσουν το ταίρι τους, το άλλο μισό τους, μέσα από διάφορες δοκιμασίες και εμπόδια που ή θα τους φέρουν κοντά ή θα τους χωρίσουν.

Έχουμε τα 4 πρώτα ονόματα που φέρεται πως θα μπούν

Η πρεμιέρα είναι πάρα πολύ κοντά και έτσι εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εξωτική και μαγευτική Τενερίφη θα ταξιδέψουν και η Χριστίνα Ματσάκου, η οποία ασχολείται με τη yoga αλλά και η Κωνσταντίνα Αράπογλου, που είναι δημοσιογράφος. Σε ό,τι αφορά τους άντρες για την ώρα ξέρουμε τον Γιώργος και ο Θοδωρής Ανδριανό, που είναι αδέρφια και διατηρούν από κοινού επιχείρηση με ρούχα.

Χριστίνα Ματσάκου

Ματσάκου

Γιώργος Ανδριανός

Ανδριανός

Τεό Ανδριανός

Τεο Ανδριανός

Κωνσταντίνα Αράπογλου

Αράπογλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή στο ΣΚΑΪ με το Love Island - Η απόφαση του σταθμού

Με κόκκινο καυτό ολόσωμο στην παραλία - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρώτο επίσημο trailer του Love Island