Μία πολύ χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (12/3) στην εκπομπή Πρωινό, καθώς αποκαλύφθηκε πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η αγαπημένη του σύντροφος, Μαρία πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής, περιμένουν δίδυμα και είναι και οι δύο πολύ ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη αλλαγή που θα έρθει στη ζωή τους.

Η αλλαγή αυτή στη ζωή του, έρχεται να γεμίσει χαρά τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό βίωσε μεγάλη αγωνία καθώς έπιασε στα πράσα ληστές έξω από το σπίτι του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένου δύο όμορφα πλασματάκια σύντομα στη ζωή μας. Δίδυμα! Αλλάζω απότομα πίστα, το ήθελα το ένιωθα. Έχει η μαμά της Μαρίας δίδυμα οπότε πόνταρα στο γονίδιο. Δεν ξέρουμε το φύλο, ανυπομονούμε. Είμαι οκ ό, τι και να έρθει. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από πολλά χρόνια μοναξιάς με τον πρωταθλητισμό, το σπίτι θα γεμίσει ζωή. Περιμένω αυτό το όμορφο δώρο από εκεί ψηλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Η απώλεια που τον τσάκισε

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» όπου μέσα σε όλα μίλησε για την ζωή του αλλά και για την απώλεια του πατέρα του που τον στιγμάτισε συναισθηματικά. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να φτιάξω ένα όμορφο μέρος που να με εμπνέει για να γυμνάζομαι.

Οι παγκόσμιοι τίτλοι έχουν ιδιαίτερη σημασία, όμως το κάθε ένα τρόπαιο είναι μοναδικό για μένα, αυτά είναι τα κοσμήματά μου. Όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό έχασα τις ισορροπίες μου, μου πήρε δύο χρόνια να ισορροπήσω 100%.

Είχα βαρύνει, ήμουν ψυχοσωματικά πάνω κάτω, δεν μπορούσα να βρω χαρά, έπαθα κορεσμό με το φαγητό». Για την απώλεια του πατέρα του, ο Μιχάλης Ζαμπίδης είπε: «Ο πατέρας μου έφυγε από κάτι κακό που είχε στους πνεύμονες. Κάναμε ότι έπρεπε και η μάχη που έδωσε ολοκληρώθηκε μετά από περίπου ένα χρόνο.

Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος, χάρηκα γιατί απελευθερώθηκε από όλο αυτό που περνούσε». Από την άλλη μίλησε και για την σύντροφό του όπου δήλωσε: «Δημοσίευσα φωτογραφία με τη σύντροφό μου ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης προς εκείνη. Έχει πολλά καλά και έχουμε συντονιστεί».