Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Σασμού βρίσκεται προ των πυλών μιας και σε λίγες μέρες θα δούμε επιτέλους τη μεγάλη πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA (δείτε εδώ το τελευταίο trailer που έχει κυκλοφορήσει) και έτσι ο Γιώργος Αμούτζας έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Ο νεαρός ηθοποιός μέσα από την περσινή σεζόν της σειράς κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα λόγω της εξαιρετικής ερμηνείας του στο ρόλο του Νικηφόρου.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πριν από μερικές μέρες, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο χαρακτήρας του θα αλλάξει σημαντικά στα νέα επεισόδια (δείτε εδώ αναλυτικά τι δήλωσε).

Το βίντεο του Γιώργου Αμούτζα από τα γυρίσματα του Σασμού

Ο Γιώργος Αμούτζας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται πως ο Νικηφόρος αλλάζει, μιας και βρίσκεται σε ένα νυχτερινό κέντρο. Ο χαρακτήρας του θα εξελιχθεί και έτσι σύντομα θα δούμε πως δε θα είναι πια το ήρεμο παιδί που φροντίζει να είναι χαρούμενοι οι γύρω του.

Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας και ο θάνατος της μητέρας του (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τον θάνατο της Βασιλικής) έρχονται για να φέρουν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από τον ρόλο του, που θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Νικηφόρος ορκίζεται εκδίκηση στον νέο κύκλο

Η Βασιλική πεθαίνει και ο Νικηφόρος μένει μόνος του, οργισμένος και έτοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Σασμός Νικηφόρος εκδίκηση

Τραγικό πρόσωπο δεν μπορεί παρά να είναι ο Νικηφόρος, που σε τόσο σύντομο διάστημα από τη δολοφονία του πατέρα του, καλείται να αντιμετωπίσει και εκείνη της μητέρας του.

Η γη ανοίγει μεμιάς και τον καταπίνει. Ανήμπορος και μόνος καλείται να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο κενό που θα μπορούσε να νιώσει στη ζωή του και απευθύνεται στον Αντώνη για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το τραγικό τέλος που βίωσε η μητέρα του.

Εκείνος όμως δεν έχει ακόμα να του δώσει εξηγήσεις. «Αστυνόμε, ορκίζομαι να τον βρω μόνος μου και να πάρω εκδίκηση. Μόνο εκείνη είχα στη ζωή μου…», θα του πει και ο Φραγκιαδάκης θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό «Σασμός»: «Ο Πετρής είναι γιός σου» - Η Αργυρώ ομολογεί τα πάντα στον Αστέρη για το παιδί

Σασμός: Όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω του - Το πρόσωπο που θα κατηγορηθεί για τον θάνατο του Στεφανή