Από Στέλλα Μούτσιου

Ο δεύτερος κύκλος του Σασμού φαίνεται πως θα συμπεριλαμβάνει πολλές ανατροπές, καθώς ο Μανόλης από εκεί που είχε αποφασίσει πως θα κρατήσει το μυστικό του για τον φόνο του Στεφανή για πάντα κρυφό, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο που θα τον κάνει να τον εμπιστευτεί και να του αποκαλύψει μεγάλες αλήθειες.

Παρόλα αυτά, ο Μαθιός, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για τον θάνατο του πρώην συζύγου της Βασιλικής, δεν θα κατηγορηθεί για το γεγονός αυτό. Αντιθέτως, ένα νέο πρόσωπο που εισβάλλει στη σειρά θα βρεθεί αντιμέτωπο με αυτού τους είδους τις υποψίες και τις κατηγορίες.

Σασμός
Facebook / Σασμός

Όλες οι υποψίες για τον θάνατο του Στεφανή θα πέσουν πάνω στο καινούριο πρόσωπο του Σασμού

Στο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου είδαμε πως επιστρέφει στην Κρήτη ο θείος της Αργυρώς, ο Παύλος, που τον υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Κατά την συνάντηση που θα έχει με τον παπά, εκείνος του είπε ότι δεν θα έπρεπε να ξαναγυρίσει. Έτσι, όλες οι υποψίες για τον θάνατο του Στεφανή θα πέσουν πάνω του, γιατί αποφάσισε ξαφνικά να εξαφανιστεί από το χωριό.

Μάλιστα, ο Νικηφόρος, που δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει για τον δολοφόνο του πατέρα του, είναι σίγουρος ότι αυτός είναι ο φονιάς. Κι αυτή είναι μια σκέψη που δεν θα κρατήσει για τον εαυτό του, αλλά θα την εκφράσει δημόσια με αποτέλεσμα να διαταραχθούν για ακόμη μια φορά οι σχέσεις των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες.

Τραγικές ώρεςκαι για τη Στέλλα - Βρίσκει απέναντί της όλο το χωριό

Η Στέλλα είναι μία από τους πιο άτυχους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Η προσωπική της ζωή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο πάει από το κακό στο χειρότερο αφού μέσα σε μία σεζόν έχει καταφέρει να χάσει όχι έναν αλλά τρεις άνδρες από το πλευρό της.

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Στέλλα Καμαριωτάκη έζησε τον έρωτα στην αγκαλιά του Γεράσιμου, όμως έμεινε ξανά μόνη, καθώς αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου).

Μόλις γίνεται γνωστός ο θάνατος του Άγγελου, ο Μαθιός συλλαμβάνεται, ενώ τη θέση του στο κελί παίρνει η Καλλιόπη η οποία ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον γιατρό. Η Στέλλα δεν έχει σκοπό να αφήσει τους Σταματάκηδες έτσι και αναλαμβάνει την υπεράσπισή τους. Η απόφαση αυτή θα τη φέρει αντιμέτωπη με το χωριό που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Στέλλα θέλει να υπερασπιστεί έναν δολοφόνο.

Σασμός spoiler

Απέναντί της βρίσκει όμως και τους γονείς της οι οποίοι προσπαθούν να την πείσουν πως η απόφαση αυτή θα της κάνει κακό και πως δεν πρέπει να αφήσει τα συναισθήματα του Αστέρη να την παρασύρουν. Εκείνη δεν ακούει κανέναν και επιμένει πως η οικογένεια των Σταματάκηδων είναι αθώα.

Τελικά η δικηγόρος θα δικαιωθεί όταν ο Κώστας ομολογήσει πως ο πραγματικός ένοχος για τον φόνο του Άγγελου είναι εκείνος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Τραγικές στιγμές για τον Σταύρο - Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του...

«Ο Νικηφόρος θα...» - Τo spoiler του Γιώργου Αμούτζα για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού