Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο Δημήτρης Λάλος να είχε λίγο χρόνο μέσα στο καλοκαίρι του μακριά από τα γυρίσματα του Σασμού, ωστόσο αποφάσισε να περάσει και αυτές τις μέρες στην Κρήτη μιας και όπως φαίνεται έχει αγαπήσει τον τόπο και δε θέλει να τον αποχωριστεί με τίποτα (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA).

Μαζί του φυσικά, η αγαπημένη του σύζυγος, Έλενα Μαυρίδου και η μοναχοκόρη τους. Οι τρεις τους, απόλαυσαν τις ημέρες που είχαν μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και χαλάρωσαν με φόντο τα υπέροχα τοπία της Κρήτης.

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια.

Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», είχε πει σε συνέντευξη του για την κόρη του.

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές του Δημήτρη Λάλου στην Κρήτη

Δημήτρης Λάλος σύζυγος
Πηγή: Instagram
Δημήτρης Λάλος Κρήτη
Πηγή: Instagram

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νυχτερινές λήψεις του Σασμού

Μπορεί τα γυρίσματα του Σασμού να διακόπηκαν λίγο για τις καλοκαιρινές διακοπές των ηθοποιών, ωστόσο όλοι πλέον έχουν επιστρέψει στα πόστα τους και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πάλι. Μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες νυχτερινές λήψεις.

Τόσο ο Δημήτρης Λάλος όσο και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στιγμιότυπα από τα γυρίσματα (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά).

Οι δυο τους άλλωστε θα βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και σε αυτή τη σεζόν (δείτε εδώ τι θα γίνει με τη φυλάκιση του Μαθιού).

Σασμός νυχτερινά γυρίσματα

Σασμός Νικηφόρος Βασιλική

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Το δραματικό μέλλον όλων των ζευγαριών

Σασμός - αποκλειστικό: Οριστικό τέλος στη φιλιά Νικηφόρου - Μανόλη