Από TV24 Team

Στον Σασμό, μετά την αποφυλάκιση του Αστέρη, το μόνο που δεν θέλει να δει η Καλλιόπη Σταματάκη είναι τον μεγάλο της γιο, Μαθιό, πίσω από της φυλακής τα σίδερα και το περιοδικό Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις επόμενες κινήσεις της.

Aπό την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, όπως είδαμε στο τέλος του πρώτου κύκλου του «Σασμού», έφτασε στο σπίτι του Μαθιού τη μέρα του γάμου του και τον συνέλαβε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της οικογένειάς του, ενώ όλοι νόμιζαν πως έφτασε εκεί απλά για να του ευχηθεί. Στα νέα επεισόδια όμως, που θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε στα τέλη του Σεπτέμβρη, θα γραφτεί η πιο τραγική ιστορία για την οικογένεια των Σαματάκηδων.

Αρχικά, το νέο και η αφορμή της σύλληψης του Μαθιού δεν θα αργήσουν να φτάσουν στη Βασιλική, τη στιγμή μάλιστα που εκείνη έχει φτάσει στην εκκλησία μέσα στο κατάλευκο νυφικό της με τον γιο της στο πλευρό της. Όπως είναι φυσικό και μόνο στο άκουσμα της σύλληψης καταρρέει και το μόνο που ζητάει είναι να του μιλήσει. Ο Νικηφόρος την παρακαλεί να μην το κάνει, αλλά γρήγορα καταλαβαίνει πως δεν θα μπορέσει να την κρατήσει. Λίγη ώρα αργότερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μοναδικό άντρα που αγάπησε, ο οποίος και θα τη διαβεβαιώσει πως «δεν τον σκότωσα εγώ, Βασιλική μου».

Τα λόγια του θα είναι βάλσαμο στην ψυχή της, αλλά και πάλι δεν θα μπορεί να τον βγάλει από τη φυλακή. Από το μέρος που πληγώνει και τους δύο βαθιά (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κοινού για το trailer που έχει κυκλοφορήσει).

Η Καλλιόπη ομολογεί τον φόνο του Άγγελου στον Σασμό

Τα κουτσομπολιά στο χωριό θα «ανθίσουν» και μοιραία η Καλλιόπη θα πάρει την απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων. «Εγώ είμαι ο ένοχος, εγώ η φόνισσα του Άγγελου» θα πει στον Αντώνη, παίρνοντας όλη την ευθύνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο αστυνόμος της Άνω Ποριάς δεν θα αργήσει να την πιστέψει αφού η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων είχε διαπληκτιστεί κατ’ επανάληψη με τον Άγγελο όταν εκείνος αποφάσισε να διεκδικήσει την περιουσία της μητέρας του. Έτσι, γρήγορα θα οδηγηθεί εκείνη στη φυλακή παίρνοντας όλο το βάρος πάνω της.

Καλλιόπη φόνος Άγγελου Σασμός

Ο εχθρός κυκλοφορεί...

Λίγες ημέρες αργότερα θα γίνει η κηδεία του Αγγελου, με την οικογένειά του να σπαράζει πάνω από το άψυχο σώμα του. «Ολα μου τα κοπέλια έπεσαν μαζεμένα» θα πει η γιαγιά Ειρήνη, που δεν αντέχει άλλο πόνο στη ζωή της και η Αργυρώ θα την αγκαλιάσει. Τα μάτια όμως όλων θα τραβήξει η παρουσία ενός άγνωστου για κάποιους άντρα.

Λίγοι θα καταλάβουν πως είναι ο Παύλος Βρουλάκη, ο ξάδελφος του Μάρκου, που έχει έρθει για να πάρει εκδίκηση. Ολοι θα συγκλονιστούν από την παρουσία του καθώς τον θεωρούσαν νεκρό και δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα τον συμβουλέψουν να γυρίσει πίσω. Ενας από αυτούς και ο παπα-Μιχάλης: «Γύρνα αμέσως και πήγαινε από εκεί που ήρθες» θα του πει. Ομως ο Παύλος είναι αποφασισμένος για όλα. «Ηρθα για να πάρω το αίμα του ανιψιού μου πίσω. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να σε ακούσω», θα του απαντήσει.

Πρώτος του στόχος, η Βασιλική! Στο μεταξύ, η Αργυρώ, πικραμένη από τον θάνατο του δεύτερου αδελφού της, θα έρθει σε επαφή με τον Αστέρη, τον οποίο και θα απειλήσει. Εκείνος όμως θα της ορκιστεί στην αγάπη που της έχει, ενώ δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Έφτασε η ώρα της κρίσης - Η Καλλιόπη μαθαίνει για την επανασύνδεση του Αστέρη και της Αργυρώς

«Σούσουρο» στα γυρίσματα του Σασμού - Backstage φωτογραφίες από τον δεύτερο κύκλο