Από TV24 Team

Mπορεί στην Άνω Ποριά να έχει χυθεί πολύ αίμα, όμως την ίδια στιγμή οι ήρωες του Σασμού δηλώνουν ερωτευμένοι και κάνουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Ή μήπως δεν θα καταφέρουν ποτέ να ξεφύγουν από τα λόγια και τους κανόνες του χωριού; Το TV24 που κυκλοφορεί έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι θα απογίνουν τα ζευγάρια του Σασμού

Μαρίνα - Αντώνης

Σασμός Μαρίνα Αντώνης

Εκείνη βρέθηκε στο τμήμα πριν από χρόνια γιατί είχε χάσει την τσάντα της και εκείνος όταν την είδε έχασε για πάντα το μυαλό του. H αγάπη του Αντώνη για τη Μαρίνα άντεξε στον χρόνο, παρότι την έβλεπε ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Βρουλάκη, αλλά ήρθε η ώρα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου, να δούμε το ζευγάρι να οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η παρουσία του Παύλου, που θα εμφανιστεί ξαφνικά στις ζωές τους, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις συναντήσεις τους και η αλήθεια είναι πως ο ξάδελφος του Μάρκου θα βρίσκει αφορμές για να προβάλει εμπόδια στον έρωτά τους, όμως η αγάπη πάντα κερδίζει και η Μαρίνα με τον Αντώνη θα το αποδείξουν περίτρανα. Ενα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του «Σασμού» θα ευτυχήσει.

Μαθιός - Βασιλική

Σασμός Μαθιός Βασιλική

Την ανάγκασαν στα νιάτα της να παντρευτεί τον Στεφανή Σταματάκη, ενώ ο πραγματικός της έρωτας, ο ξάδελφός του, ο Μαθιός, ήταν φαντάρος και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η ζωή όμως έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στο ζευγάρι που μέχρι τον πρώτο κύκλο ζούσε τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια. Μάλιστα, όλα έδειχναν πως η Βασιλική θα ζήσει για πάντα στο πλευρό του άντρα που αγάπησε πραγματικά, μέχρι που ο Αντώνης - όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο - προχώρησε στη σύλληψη του αγαπημένου της για τον φόνο του Αγγελου. Τι και αν βρεθεί όμως γρήγορα έξω επειδή η Καλλιόπη θα αναλάβει την ευθύνη; Ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος έχει εμφανιστεί για να καταστρέψει τα πάντα, θα σκοτώσει τη Βασιλική και λίγο αργότερα ο Μαθιός θα βάλει τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί).

Λευτέρης - Θοδώρα

Σασμός Θεοδώρα

Ο νέος αστυνομικός που θα φτάσει στην Κρήτη για να αντικαταστήσει τον Γεράσιμο θα έρθει σύντομα σε επαφή με τη Θοδώρα και η έλξη μεταξύ τους θα είναι διάχυτη. Η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη θα ενθουσιαστεί με την παρουσία του γοητευτικού άντρα και γρήγορα θα παραδοθεί στον έρωτά του. Προσοχή όμως! Καθώς καμία σχέση της Θοδώρας δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, έτσι και αυτή λέγεται πως θα περάσει από χίλια κύματα. Το γεγονός ότι αυτός θα βρίσκεται σε μυστική αποστολή και μάλιστα πως το Λευτέρης δεν είναι το πραγματικό του όνομα μόνο προβλήματα θα φέρει στη σχέση τους. Οι δυο τους πάντως θα έχουν καλό τέλος.

Νικηφόρος - Τζένη

Σασμός Νικηφόρος Τζένη

Ο Νικηφόρος ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του προς την Τζένη, ακόμα και όταν εκείνη είχε σχέση με ένα άλλο αγόρι. Και ενώ εκείνη στην αρχή ήταν αδιάφορη, είδαμε πως η σχέση τους δυνάμωσε όταν συνειδητοποίησε πως ο γιος της Βασιλικής την προστατεύει και κυρίως την υπολογίζει σε κάθε του βήμα. Τώρα σπουδάζουν και οι δυο στο Ηράκλειο με τα προβλήματα να μη λείπουν από την καθημερινότητά τους και φαίνεται πως η σχέση θα συνεχιστεί και στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Ο Νικηφόρος μετά τη φυλάκιση του Μαθιού θα περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην Ανω Ποριά και η Τζένη που θα συμμερίζεται τα προβλήματά του δεν θα τον αφήνει μόνο. Το ζευγάρι θα καταφέρει να επιβιώσει, ακόμα και όταν η Βασιλική πεθάνει.

Αργυρώ - Αστέρης - Σταύρος

Σασμός Αργυρώ Αστέρης

Όλοι περίμεναν πως η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα κρατούσε για πάντα και πως ίσως να ήταν αυτή που θα έφερνε τον Σασμό στο χωριό, όμως τελικά η ιστορία τους γράφτηκε με μελανά γράμματα. Η εμπλοκή του Αστέρη με τον Πέτρο στον πρώτο κύκλο, που στοίχησε τη ζωή στον τελευταίο, ήταν και η αφορμή που έφερε την οριστική ρήξη στο ζευγάρι. Η Αργυρώ, ούσα έγκυος, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο της και πήγε στα Γιάννενα, όπου γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σταύρο.

Η σχέση τους κυλούσε όμορφα και είχε όλες τις προδιαγραφές για να τους οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία, μόνο που οι συνθήκες ανάγκασαν το ζευγάρι να επιστρέψει στον τόπο της Αργυρώς και μοιραία να έρθει ξανά σε επαφή με το παρελθόν της. Ο Αστέρης ήταν εκείνος που τη βοήθησε στο θέμα της υγείας της, αλλά και εκείνος που θα συνεχίσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς να της υπενθυμίζει το πόσο την αγαπάει. Ο Σταύρος, που θέλει πάντα το καλό της Αργυρώς, θα καταλάβει πως πρέπει να φύγει από το χωριό όσο και αν αυτό τον πονάει για να την αφήσει να αναζητήσει την ευτυχία που της αξίζει. Αργυρώ και Αστέρης σύντομα και με αφορμή τα δεινά που θα τους βρουν θα αρχίσουν να βρίσκονται στα κρυφά μέχρι που θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Παύλος - Αιμιλία - Δημήτρης

Ο Παύλος Βρουλάκης θα κάνει την εμφάνισή του στην Ανω Ποριά στην κηδεία του Αγγελου, με σκοπό να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες. Αυτό όμως που και ο ίδιος αγνοεί είναι πως θα πληγωθεί καθώς θα εμφανιστεί και η πρώην γυναίκα του Αιμιλία, η οποία, μετά τον υποτιθέμενο πνιγμό του, αποφάσισε να παντρευτεί τον πρώην κολλητό του, τον Δημήτρη Μαραθάκη, ο οποίος διορίζεται γιατρός στο πονεμένο χωριό της Κρήτης. Οι τρεις τους θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι και παρότι θα δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις, η αγάπη του Παύλου προς την Αιμιλία δεν θα μπορέσει να κρυφτεί. Μοιραία το ζευγάρι θα έρθει ξανά κοντά.

Μανόλης - Κλαίρη

Σασμός Μανόλης Κλαίρη

Στο πρόσωπό της δεν βρήκε μόνο τον πραγματικό έρωτα, αλλά και έναν άνθρωπο να μοιράζεται τους προβληματισμούς και τις σκέψεις του. Η Κλαίρη αγάπησε πραγματικά τον Μανόλη και η αγάπη τους έγινε από όλους αποδεκτή. Ομως οι κρυφές σκέψεις του, που σχετίζονται με το γεγονός πως έχει δει τον φονιά του Στεφανή, έχουν φέρει τη ρήξη στη σχέση τους. Η αγαπημένη του τον πιέζει να μιλήσει, αλλά εκείνος δεν θέλει να προκαλέσει περισσότερο κακό στους οικείους του. Προτιμά λοιπόν τη σιωπή, παρά τις πιέσεις της, ενώ, όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, θα πάρει την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Παπαφράγκου και θα βρεθεί στο εξωτερικό. Αρα το ζευγάρι σύντομα θα χωρίσει οριστικά.

Νέος άντρας στη ζωή της Στέλλας

H αγάπη της για τον Αστέρη Σταματάκη δεν πήγε όπως περίμενε, ενώ άδοξο ήταν και το τέλος της σχέσης της με τον Αγγελο. Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Στέλλα Καμαριωτάκη έζησε τον έρωτα στην αγκαλιά του Γεράσιμου, όμως έμεινε ξανά μόνη, καθώς αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως η όμορφη δικηγόρος θα βρει, και μάλιστα σύντομα, τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα που θα εμφανιστεί ξαφνικά στην τοπική κοινωνία του νησιού και μάλιστα όχι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Κεντρικές και εσωτερικές φωτογραφίες: ALPHA

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νυχτερινές λήψεις

Σασμός - αποκλειστικό: Οριστικό τέλος στη φιλιά Νικηφόρου - Μανόλη