Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (11/11) με το Φως στο Τούνελ, και αυτή τη φορά ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση της Άρτεμις από το Κορωπί.

Κάποια στιγμή λοιπόν, μία πληροφορία έφτασε στα αυτιά της παρουσιάστριας και αμέσως εκείνη αντέδρασε με το στοιχείο που ανακάλυψε.

H σπόντα της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

«Παλαιότερα, σε μια παρόμοια πληροφορία, είχα στείλει διπλά φιλάκια. Τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό τι να σας πω αλλά θα ήθελα μέσα σε ένα διάλειμμα να τα πούμε.

Γιατί τώρα, ενώ πλησιάζουμε προς την Αγία Μαρίνα Κορωπίου για κάτι συγκεκριμένο, έρχεστε από αυτόν τον χώρο τώρα να πείτε αυτά εδώ. Εντάξει; Γλυκιά μου, την αγάπη μου αλλά να τα πούμε μετά σε ένα διάλειμμα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες, ένα ακόμα τηλεφώνημα είχε καταφέρει να αναστατώσει την παρουσιάστρια.

Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη στην πρεμιέρα της

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα. Να είμαστε φίλοι μου πάλι εδώ στο «Τούνελ» με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας, της κοινωνίας που ζούμε και ζουν τα παιδιά μας. Να το προσπαθήσουμε, να αγωνιστούμε όλοι λίγο παραπάνω. Με έργα όχι μόνο με λόγια.

Πριν δούμε τις ιστορίες που ξεχωρίζουν τούτη τη νύχτα, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές, για αυτή την 28η τηλεοπτική χρονιά. Είναι πραγματικά συγκινητικά τα λόγια, οι ευχές και όλα. Σας ευχαριστώ θερμά. Θα μείνουμε σε αυτή την υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει στα Σεπόλια, στους πολίτες υπεράνω υποψίας, στους παιδεραστές, στους βιαστές. Θα δούμε μαρτυρίες και εξελίξεις».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA