Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Απέραντη θλίψη σε χιλιάδες θαυμαστές της και σε συναδέλφους της σκόρπισε η είδηση του θανάτου της αγαπημένης Μίνας Αδαμάκη. Εδώ και μερικές μέρες είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή, ωστόσο τα δυσάρεστα νέα, επιβεβαιώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (11/11).

Μετά το άκρως συγκινητικό αντίο της Νένας Μεντή, και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και είπε δύο λόγια για την κορυφαία ηθοποιό.

Τα λόγια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη Μίνα Αδαμάκη

«Θεέ μου… Θεέ μου… σπουδαία συνάδελφος, σπουδαίος άνθρωπος. Απίστευτη κωμικός, καλόψυχη…», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η συγκινητική τελευταία συνέντευξη της Μίνας Αδαμάκη

Για όσους, τους πολλούς δηλαδή τηλεθεατές, που αγάπησαν την Αδαμάκη αξίζει να ξαναδούν την τελευταία της συνέντευξη στο Mega Kαλημέρα πριν από περίπου ένα έτος, με εκείνη να μιλάει για την πορεία της ζωής της, δηλώνοντας πλήρης.

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο.

Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», ανέφερε η ηθοποιός για το κομμάτι της οικογένειας και της υποκριτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Στο καλό λαμπερό πλάσμα...» - Θρηνεί ολόκληρο το twitter για το θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

Το Mega αποχαιρετά τη δική του Μίνα - Το συγκινητικό αντίο στην Αδαμάκη