Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου (12/11) στον τηλεοπτικό σταθμό Open, μιας και την ώρα που βρισκόταν στον αέρα η εκπομπή Open Weekend, υπήρξε τηλεφώνημα που ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στα στούντιο.

Άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι βγήκαν εκτός των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ η ζωντανή ροή του προγράμματος σταμάτησε και προβάλλονται επαναλήψεις.

Η Ελένη Τσολάκη πήγε αμέσως σε διαφημίσεις, ωστόσο η εκπομπή της δεν επέστρεψε και εκτός αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή και το δελτίο ειδήσεων. Αυτό είναι μάλιστα το δεύτερο τηλεφώνημα για βόμβα σε κανάλι μέσα σε λίγες ώρες, μιας και το ίδιο συνέβη και στο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη.

Οι Αρχές εξετάζουν τα στούντιο του Open

Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ειδικά σκυλιά ψάχνουν εξονυχιστικά τους χώρους καναλιού της Παιανάς, ενώ όλοι όσοι βρίσκονταν στο στούντιο εκείνη την ώρα, περιμένουν απ' έξω μέχρι να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η πρώτη ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Λίγο αφού έγινε η διακοπή της εκπομπής Open Weekend, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως κάποιος άγνωστος τηλεφώνησε για βόμβα και έτσι για λόγους ασφαλείας, έπρεπε όλοι να βγουν από το κτίριο.

«Το Open Weekend σταμάτησε για λίγο γιατί είχαμε τηλεφώνημα για βόμβα. Οπότε, όπως πρέπει, βγήκαμε», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε, ενώ έδειξε και εικόνες από τον κόσμο που περίμενε υπομονετικά έξω από τα στούντιο του Open.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Παλαιότερα είχα στείλει διπλά φιλάκια...» - Η σπόντα της Αγγελικής Νικολούλη στον αέρα του Φως στο Τούνελ

«Θεέ μου, σπουδαίος άνθρωπος...» - Σοκαρισμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη