Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την σπόντα που πέταξε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της Άρτεμις από το Κορωπί (δείτε εδώ τι είπε), η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ, ξέσπασε καθώς έμαθε πως υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο.

To ξέσπασμα της Αγγελικής Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ

«Αχ θεέ μου τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα όταν ήμουν στο ALTER είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη.

Όλα τα έχω ακούσει αλλά είχα χρόνια να ακούσω ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά».

«Λες και κωλώνουμε εμείς για μία βόμβα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Μετά το μήνυμα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής, ο ίδιος άνθρωπος που το έστειλε, έγραψε στη δημοσιογράφο για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: «Για την υπόθεση του Μάριου (σ.σ. Παπαγεωργίου) δε θα βρεις τίποτα, η ιστορία έχει τελειώσει».

Το περιστατικό που την τρόμαξε στην προηγούμενη εκπομπή της

«Τι έγινε; Ακούω μπαμ, μπουμ έχουμε κάτι το ιδιαίτερο, το σοβαρό εκεί; Επεισόδια να μην είναι, αν είναι για χαρές αυτά, καλά είναι», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής απάντησε πως το πιο πιθανό είναι πως πρόκειται για βεγγαλικά στην περιοχή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γράφτηκαν διάφορα και...» - Ο λόγος που έληξε η συνεργασία του Θανάση Κατερινόπουλου με την Αγγελική Νικολούλη

Για 28η συνεχόμενη χρονιά το Φως στο Τούνελ - Backstage εικόνες της Νικολούλη από την επίσημη φωτογράφιση του MEGA