Από Ελένη Μήτση

Μια θλιβερή είδηση έγινε γνωστή το Σάββατο 5/11 λίγο μετά τον θάνατο πολύ γνωστού δημοσιογράφου, καθώς έφυγε από τη ζωή νεαρή κοπέλα και πολύ γνωστή Make up artist. H Βικτώρια Γκρόσου (Victoria Grosu) ως δασκάλα ήταν κορυφαία στο είδος και εν τέλει νικήθηκε από τα προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε.

Έφυγε από τη ζωή πολύ γνωστή make up artist

Οι ιδέες και οι τεχνικές της άφησαν το στίγμα τους στην εξέλιξη του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με την ίδια πάντα να πρωτοπορεί και να παρουσιάζει φρέσκα entries στον τομέα της ομορφιάς. Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στο κομμάτι του μακιγιάζ, διοργάνωσε αμέτρητα workshops και σεμινάρια, τα οποία παρακολουθούσαν με ευλάβεια οι μαθήτριες και μαθητές της, που είναι εκατοντάδες σε αριθμό.

Όπως και οι ίδιοι περιγράφουν στα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν γραφτεί κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της, η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της.

Μάλιστα είχε ιδρύσει τις σχολές BTC (Beauty Training Center) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Δράμα – με πτυχία πιστοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας – αλλά και την εταιρεία makeup4pro.gr με καλλυντικά ύψιστης ποιότητας. Το όραμά της αποτυπώνεται στην περιγραφή που αναγράφεται στο site των σχολών της: «Έχοντας ως πιστεύω ότι “τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο” ήθελα πρώτα με το δικό μου παράδειγμα να το αποδείξω για να μπορώ να είμαι η στήριξη των παιδιών μας.

Βικτώρια

Γιατί ναι, στο BTC είστε τα παιδιά μου και ο στόχος μου είναι τα παιδιά μου να κατακτήσουν τις υψηλότερες κορυφές.Με εμπειρία άνω των 16 ετών, σπουδάζοντας και διδάσκοντας σε διάφορες χώρες και διάφορες σχολές, ήθελα να δημιουργήσω μια μοναδική μεθοδολογία, σχολή, οικογένεια που ονειρευόμουν να φοιτήσω και εγώ.

Μαζεύοντας τα πλην και τα συν σήμερα σας περιμένω στο πλευρό μου, κρατώντας την πυξίδα στο ένα χέρι και εσάς από το άλλο χέρι, να ανέβουμε με το κεφάλι ψηλά στην υψηλότερη κορυφή. Εκεί που αξίζει να είναι ένας απόφοιτος του BTC. Γιατί τα όρια είναι εκεί που τα καθορίζουμε εμείς, ενώ εδώ τα όρια δεν υπάρχουν».

Η ανακοίνωση για τον θάνατό της κοπέλας

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας,μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς.

Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε!

Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 5/11 στο Παλαιοχώρι Καβάλας στον κοιμητήριακο Ιερό Ναό Ταξίαρχη Μιχάηλ στις 15:00. Τα μαθήματα των σχολών BTC θα παύσουν για 10 ημέρες και τα social media θα βρίσκονται ανενεργά για 40 ημέρες, προς μνήμη της παντοτινής μας mentor».

make up artist

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο για τον Ηλία Ζερβό - Τον αποχαιρέτησε πλήθος ηθοποιών

Θρήνος - Έφυγε από τη ζωή πολύ αγαπημένη ηθοποιός