Από Έπη Τρίμη

Η σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη που αποτελεί δημιούργημα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα προβάλλεται πλέον από το Mega κάθε Παρασκευή στις 21:00. (Διαβάστε εδώ τα σχόλια στο twitter για τις επικές ατάκες της Πηνελόπης Πιτσούλη).

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» όπου ανεβαίνει η παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», την οποία έχει σκηνοθετήσει μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου με τον οποίο έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες. Εκεί οι δημοσιογράφοι από τις ψυχαγωγικές εκπομπές τον ρώτησαν γιατί άλλαξε μέρα το σήριαλ «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αν και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, λόγω του σεναρίου, της πλοκής και του καστ των ηθοποιών.

Ο δημιουργός της σειράς, Μιχάλης Ρέππας, δεν έδειξε να προβληματίζεται από την αλλαγή ημέρας και πολύ χαλαρά αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Τα νούμερα ήταν πάρα πολύ καλά, γιατί το λες αυτό; Δεν έγινε καμία αλλαγή, απλώς έφυγε από το Σάββατο. Θα είναι δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή γιατί το τηλεοπτικό κοινό του φαινόταν λίγο».

«Το κοινό έχει μάθει σε μεγαλύτερες ποσότητες», είπε ο Μιχάλης Ρέππας

«Γράφαμε κάτι μικρά 30λεπτα, όπως ήταν παλιά αυτά που κάναμε, οι Τρεις Χάριτες, το Δις Εξαμαρτείν… Και ξαφνικά είπαν οι υπεύθυνοι του καναλιού ότι “δεν πάει αυτό το πράγμα γιατί με το που παίρνει την ανηφόρα, φεύγετε εσείς, τελειώνει το σίριαλ”», δήλωσε ο Ρέππας.
Στη συνέχεια εξήγησε: «Το κοινό έχει μάθει σε μεγαλύτερα επεισόδια. Οι υπεύθυνοι του καναλιού είπαν πως από την ΄ώρα που παίρνει την ανηφόρα το σήριαλ τελειώνει».

Δείτε το βίντεο με τις επεξηγήσεις του Μιχάλη Ρέππα

Τι θα δούμε σήμερα (4/11) στο 9ο επεισόδιο


Μαίρη (Νίκη Λάμη): Εξομολογείται στην Μπέτυ ότι σε λίγο καιρό θα εξαντληθούν τα ψέματα που λέει στον Ηλία και στον Γιάννη. Τι θα κάνει για να φέρει βόλτα την παράλληλη σχέση που έχει;

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο πρέπει να αποφασίσουν αν ο γιος τους θα πάει σε ιδιωτικό ή δημόσιο νηπιαγωγείο και ανεβάζουν τους τόνους στην κουβέντα τους.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη παραπονιέται στη Βιολέτα για τον Κώστα που είναι άρρωστος. Η πεθερά της παρεμβαίνει σε όλα και οι δύο γυναίκες διαφωνούν συνέχεια για τη σοβαρότητα της κατάστασης του Κώστα αλλά και για τη θεραπεία που πρέπει να κάνει

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ανακοινώνει στην Μπέτι τις εξελίξεις στην παράλληλη σχέση της αλλά και τις σκέψεις της να χωρίσει με τον Ηλία.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Με τον Γιώργο, τη Ζορζέτα και τη Βάσω δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το σχολείο στο οποίο θα γράψουν τον μικρό Χρήστο. Η συζήτηση ανάβει και καταλήγει σε αλληλοκατηγορίες ανάμεσα στις συμπεθέρες και άβολες αναφορές σε περιστατικά του παρελθόντος.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας είναι ακόμα κλινήρης και η Μαίρη θεωρεί ανυπόφορα τα καμώματά του. Πολύ γρήγορα πέφτει και εκείνη άρρωστη στο κρεβάτι και δεν μπορεί να κάνει τα χατίρια στους υπόλοιπους. Έτσι η Ντίνα βρίσκεται και πάλι μέσα στα πόδια τους με τη δικαιολογία ότι θα βοηθήσει την οικογένεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαίρη Μαίρη Μαίρη εξελίξεις (4/11): Η Μαίρη θέλει να συγκατοικήσει με τον Γιάννη

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: «Σούσουρο» στα γυρίσματα της σειράς - Backstage φωτογραφίες