Από Ελένη Μήτση

Συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας τη Δευτέρα 25/10 στο Breakfast at star και μεταξύ των όσων δήλωσε, έκανε και κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον εαυτό του και για τη στιγμή, που θα φύγει από τη ζωή.

Για κάποιους αυτή η σκέψη είναι πολύ σκοτεινή και δύσκολη και σίγουρα κάποιοι δεν έχουν τελευταίες επιθυμίες. Ο ηθοποιός ωστόσο φαίνεται, πως έχει κάνει τις σχετικές σκέψεις πολύ αναλυτικά και τις εξομολογήθηκε στον αέρα (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτησή του για τον θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα).

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε την τελευταία του επιθυμία όταν φύγει από τη ζωή

«Βεβαίως έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική. Άλλο μεγάλο ψέμα. Ποια αιωνία η μνήμη;

Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου. Στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα ανοίξουν έναν λάκκο και θα βάλουν τη στάχτη. Μετά να βάλουν μια αροκάρια, που είναι το αγαπημένο μου δέντρο, και να μεγαλώνει και να βλέπει μπροστά η αροκάρια το πέλαγος. Όμως έχω αφήσει και χρήματα για να γίνει μια μεγάλη γιορτή και ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή. Grande θάνατος είναι του Αγαμέμνονα».

Έφυγε για να μην κλάψει μπροστά στην κάμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κηδεία της Καραγιάννη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε ήδη μία φορά την Μάρθα Καραγιάννη μέσα από τα social media, ωστόσο την Πέμπτη 22/9 βρέθηκε και στην κηδεία της και η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα προσπάθησαν να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του για την απώλεια της φίλης του.

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να πει πολλά, διότι η συγκίνησή του ήταν πολύ μεγάλη και εξήγησε πως δεν αισθανόταν πολύ καλά, γι' αυτό και έφυγε αμέσως από το πλάνο, αποφεύγοντας να κλάψει μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.

«Για εμένα η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Δεν αισθάνομαι καλά», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε αμέσως.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα σ'αγαπώ πάντα...» - Το σπαρακτικό "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα στην Μάρθα Καραγιάννη

Η αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη στις καταθέσεις του πρώην φίλου του, Σπύρου Μπιμπίλα