Από Ελένη Μήτση

Πολλά τα παράδοξα, που γίνονται γνωστά για το όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την υπόθεση των Γλυκών νερών να έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Το πιο σοκαριστικό είναι μια είδηση, που έγινε γνωστή τη Δευτέρα 26/9 από το Πρωινό.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν συνδέθηκε με το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που κατηγορείται για ο γνωστό ζήτημα του Revenge porn. Ο κατηγορούμενος λοιπόν και το άτυχο κορίτσι γνωρίζονταν από την Αλόννησο και μάλιστα η φίλη της Καρολάιν δήλωσε, πως τη γνώριζε ο Παναγιωτόπουλος και την είχε προσεγγίσει όταν ήταν ανήλικη (δείτε εδώ τη γυναίκα που δηλώνει θαυμάστρια του Αναγνωστόπουλου).

Η αποκάλυψη της φίλης της Καρολάιν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη γνωριμία τους

Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση της δίκης του Στάθη Παναγιωτόπουλο

Το μεσημέρι της Τρίτη 13/9, στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, η οποία έκανε πρεμιέρα μία εβδομάδα πριν, ανακοινώθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την δημοσίευση βίντεο από τις προσωπικές του στιγμές με τις συντρόφους του, χωρίς να γνωρίζουν γι' αυτό.

Αναφέρθηκε, λοιπόν, πως ο κατηγορούμενος θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο μέσα στους επόμενους μήνες και, σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος του ενός θύματος, όλα θα ανατραπούν.

«Στις 13 δεκεμβρίου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κάτσει και πάλι στο εδώλιο. Αυτή τη φορά για κακούργημα και αφορά την εντολέα της κυρίας Πριλή», είπε αρχικά η ρεπόρτερ.

Και η δικηγόρος την επιβεβαίωσε λέγοντας: «Ισχύει η ημερομηνία. Έχουν προσδιοριστεί δύο εφέσεις. Θα καθορίσει η δική μας υπόθεση την ποινική πορεία των άλλων δύο, προς το παρόν».

«Είναι μια δικογραφία που δεν πέρασε ποτέ από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», κατέληξε έπειτα εκφράζοντας το παράπονό της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Γλυκά Νερά: Απόπειρα κατά της ζωής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου