Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής T-Live μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/5), η γυναίκα που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά και μάλιστα δηλώνει γοητευμένη από εκείνον.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως κατά την γνώμη της δεν πρέπει να μείνει πολλά χρόνια στη φυλακή, ενώ του έστειλε και τη θετική της ενέργεια για να έχει κουράγιο (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του).

Στο πλευρό του Μπάμπη από την πρώτη στιγμή

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση τα ης δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του.

Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως τον έχει συγχωρήσει για το έγκλημά του.

Η εισαγγελία "γονάτισε" τον Αναγνωστόπουλο μετά την απολογία του

Μετά από δέκα ώρες τελείωσε η μαραθώνια απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο κατηγορούμενος έκλεισε λέγοντας πως δε θα συγχωρέσει ποτέ τον εαυτό του για ό,τι συνέβη αλλά όπως φαίνεται άλλα είδαν στα λεγόμενα του οι ανώτεροι μετά τις περιγραφές για την Κάρολαιν, το κρέμασμα του σκύλου και για άλλα σημεία στην υπόθεση.

«Συγγνώμη θέλω να ζητήσω και από την κορούλα μου και την πεθερά μου, που με αγκάλιασε. Ελπίζω κάποτε όλοι όσοι έχουν πληγωθεί, όσοι έχασαν κάποτε να με συγχωρέσουν. Ελπίζω ο Θεός να με συγχωρέσει. Εγώ τον εαυτό μου δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ…».

Εισαγγελέας: Υπάρχει κάτι στους ισχυρισμούς σας που δεν συναντάει καθόλου τη λογική. Αν την είχατε ρίξει από τις σκάλες στον καβγά, αν την είχατε σπρώξει και είχε χτυπήσει σε ένα ντουλάπι. Βλέπω μια πρόθεση να τελέσατε φόνο και να την πιάσετε στον ύπνο. Για αυτό και αφήσατε κάτω το παιδί….

Κατηγορούμενος: Το ότι ήμουν συγχυσμένος είναι κάτι που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Με ένα παιδί στην αγκαλιά στις 4 το πρωί που πρέπει να κοιμηθεί.

Εισαγγελέας: Ήταν σαν να μη συγχωρήσετε το έλασσον και συγχωρείτε τον εαυτό σας για το μείζον που είναι το έγκλημα. Εκείνη την ώρα σκοτώνετε για έναν λόγο που είναι ένας διαπληκτισμός που είναι «τι θα κάνουμε με το παιδί» σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Κατηγορούμενος: Δεν θα δικαιολογούσα ποτέ οποιοδήποτε περιστατικό είχε προηγηθεί με τρόπο ότι καλώς έκανα την πράξη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γλυκά Νερά: «Γεμίσαμε Μπάμπηδες» - "Κόλαφος" ο Δημήτρης Σούρας για τον Αναγνωστόπουλο

Γλυκά Νερά: Η 10ωρη απολογία του Αναγνωστόπουλου - Εμφανίστηκε ψυχρός και ψύχραιμος