Από Ελένη Μήτση

Η κάμερα του Super Κατερίνα έπιασε τον Τρύφωνα Σαμαρά την Παρασκευή 23/9 με τον γνωστό κομμωτή να κάνει μια αποκάλυψη στον αέρα, για την οποία δεν είχε γνώση ούτε ο ίδιος του ο πατέρας.

Όσοι τον ακούσουν προσεκτικά θα καταλάβουν, πως κάτι δεν πάει καλά με την φωνή και την ομιλία του και αυτός είναι λοιπόν ο λόγος, για τον οποίο ο Σαμαράς θα κάνει για δεύτερη φορά χειρουργείο για το διάφραγμά του, σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα από τη νοσηλεία γνωστού τραγουδιστή.

Ο λόγος που θα χειρουργηθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς

«Θα κάνω εγχείρηση για το διάφραγμα και τις κόγχες. Δεν μπορώ να αναπνεύσω κυρίως στον ύπνο μου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω χειρουργείο. Άργησα λίγο για πήγα τη Νικόλ βόλτα και έστησα τον γιατρό.

Πρέπει να αναπνέουμε σωστά γιατί βοηθάει την καρδιά και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω το ίδιο χειρουργείο. Έχω πολύ άγχος γιατί θα μου βάλουν μέθη».

Η περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μοιάζει απίστευτα με τον αδερφό του, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικά, το πρωί της Τρίτης 17/5, μαζί με την Χαρά Βέρρα, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι στο μουσικό σόου J2US. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος κομμωτής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα και άλλαξε ολόκληρη την κοσμοθεωρία του.

Ο ίδιος ανέφερε πως έμαθε πολύ ξαφνικά για το τι του συνέβαινε και αγχώθηκε ώστε να προλάβει την κατάσταση και να μη χρειαστεί να βρεθεί σε πιο δυσμενή θέση. Τόνισε, μάλιστα, πως μετά από αυτό το γεγονός άλλαξε τελείως ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα πράγματα στη ζωή και έβαλε σε προτεραιότητα τον εαυτό του.

«Πλέον βάζω σε προτεραιότητα την υγεία μου, τη ζωή μου. Με συντάραξε γιατί αν αργούσα δύο μέρες, αυτό το πράγμα αν δεν το ξέρεις μπορείς να πάθεις κάτι πολύ κακό ή να κάνεις εγχείρηση ή μπορεί και να πεθάνεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν μου το είπε ο γιατρός σοκαρίστηκα».

«Μετά από αυτό έβαλα άλλες προτεραιότητες, τον Τρύφωνα πάνω από όλα, να μη με ενδιαφέρει τόσο πολύ η δουλειά», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χειρουργήθηκε μετά το τροχαίο ο Ατζούν Ιλιτζαλί - Η κατάσταση της υγείας του παραγωγού

Σοβαρό τροχαίο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Στο νοσοκομείο ο Τούρκος παραγωγός