Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση, μετά τα πολύ ευχάριστα, έγινε γνωστή το απόγευμα της Δευτέρας 19/9 για τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Αργά το απόγευμα ο παραγωγός είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, αφού συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Ο Ατζούν, όπως αναφέρει και ανακοίνωση στα τούρκικα μεταφέρθηκε αμέσως μετά το τροχαίο σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου και εν τέλει διεγνώσθη με σπασμένο πόδι.

Η ανακοίνωση για το τροχαίο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ατζούν ατύχημα

Η απόφαση που πήρε ο Ατζούν για το έπαθλο του Survivor All Star

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πρόκειται να είναι βερσιόν All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέχρι στιγμής, έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα στην στελέχωση του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο είναι σίγουρο πως τα πράγματα θα φτιάξουν μιας και υπάρχει μία σημαντική αλλαγή στο έπαθλο που θα πάρει ο νικητής.

Ήδη η Acun Medya έχει ξεκινήσει συζητήσεις με πρώην παίκτες και έχει προχωρήσει σε προτάσεις. Τα ονόματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δεχτεί «κρούση» για να συμμετάσχουν να είναι τα εξής: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Πιλίδης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Survivor All Star έπαθλο

Ενώ αρχικά όλοι πίστευαν πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα δώσει 100.000 ευρώ στον νικητή, τα πράγματα άλλαξαν.

Το έπαθλο του νικητή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ανέρχεται πλέον στις 200.000 ευρώ, ενώ και ο δεύτερος δε θα μείνει παραπονεμένος αφού θα πάρει επίσης ένα χρηματικό ποσό, μικρότερο βέβαια από αυτό που θα πάρει ο νικητής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σούσουρο με το Survivor που έρχεται - Πόσα θα πληρώνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν τους παίκτες

Έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί - Κορυφαίος παίκτης φεύγει για Survivor All Star