Από Ελένη Μήτση

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 21/9 για τον τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, λίγο μετά την εισαγωγή του Αργιανίδη σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε το μεσημέρι στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και υποβάλλεται σε εξετάσεις μετά από μια αδιαθεσία, που αισθάνθηκε. Να τονιστεί εδώ, πως αναμένονται νέες πληροφορίες, αλλά για την ώρα δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Κόκοτας

Νοσοκομείο Κόκοτας

Λίγα λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Σταμάτης Κόκοτας (Αθήνα, 23 Μαρτίου 1937) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 23 Μαρτίου 1937. Είχε σημαντική δισκογραφική παρουσία κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και 1970, οπότε και συνεργάστηκε με ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της εποχής, όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Κατά τη στρατιωτική δικτατορία συμμετείχε στους χουντικούς εορτασμούς της επετείου της 21ης Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς και τραγουδιστές. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι οι μακριές φαβορίτες του. Ο γιος του, Δημήτρης, είναι επίσης τραγουδιστής.

Είναι δηλωμένος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Ασχολήθηκε, επίσης, με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα ντοκουμέντα σοκάρουν - Ο Πάνος Αργιανίδης τα έσπασε όλα στο κτίριο που είχε ταμπουρωθεί

Πάνος Αργιανίδης: Εξελίξεις με την υπόθεση του μάνατζερ ράγκμπι που απειλεί να αυτοκτονήσει - Τι συνέβη