Από Ελένη Μήτση

Νέα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του τούρκου παραγωγού έγιναν γνωστές μετά το σοβαρό τροχαίο, που είχε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην Κωνσταντινούπολη.

Ο παραγωγός του Survivor έπεσε στην άσφαλτο χτυπημένος από επαγγελματικό αυτοκίνητο, που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τη μηχανή του, στην οποία επέβαινε και η κόρη του, İlknur Banu.

Η κατάσταση της υγείας του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το τροχαίο με τη μηχανή του

Τα νεότερα αναφέρουν, πως κανένας δεν διατρέχει κίνδυνο, με τον άντρα να έχει ολοκληρώσει το χειρουργείο, που έκανε στο πόδι του, βάζοντας λάμες στο σημείο.

Ατζούν Ιλιτζαλί
acunilicali - instagram

Η απόφαση που πήρε ο Ατζούν για το έπαθλο του Survivor All Star

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πρόκειται να είναι βερσιόν All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέχρι στιγμής, έχει αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα στην στελέχωση του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο είναι σίγουρο πως τα πράγματα θα φτιάξουν μιας και υπάρχει μία σημαντική αλλαγή στο έπαθλο που θα πάρει ο νικητής.

Ήδη η Acun Medya έχει ξεκινήσει συζητήσεις με πρώην παίκτες και έχει προχωρήσει σε προτάσεις. Τα ονόματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δεχτεί «κρούση» για να συμμετάσχουν να είναι τα εξής: Γιάννης Σπαλιάρας, Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Πιλίδης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης και Αλέξης Παππάς.

Survivor All Star έπαθλο

Ενώ αρχικά όλοι πίστευαν πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα δώσει 100.000 ευρώ στον νικητή, τα πράγματα άλλαξαν.

Το έπαθλο του νικητή, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ανέρχεται πλέον στις 200.000 ευρώ, ενώ και ο δεύτερος δε θα μείνει παραπονεμένος αφού θα πάρει επίσης ένα χρηματικό ποσό, μικρότερο βέβαια από αυτό που θα πάρει ο νικητής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σούσουρο με το Survivor που έρχεται - Πόσα θα πληρώνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν τους παίκτες

Είναι μεγαλύτερο και από το έπαθλο - Το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Ντάνος για το Survivor All Star