Από Ελένη Μήτση

Μετά την τέλεση της πολιτικής κηδείας της αείμνηστης Μάρθας Καραγιάννη, έγινε το τρισάγιο στη μνήμη της και έπειτα η σορός της οδηγήθηκε στην Ριτσώνα εκεί όπου και ξεκίνησε η διαδικασία της αποτέφρωσης.

Στη συνέχεια και μέσα από πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή ''Super Κατερίνα'' την Παρασκευή 23/9 είδαμε τον επιστήθιο φίλο της Μάρθας, Δημήτρη Σούρα να παραλαμβάνει από την κυρία Δούμα την τέφρα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δοχείο, όπου και φυλάσσεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το συγκλονιστικό βίντεο με την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη

Με τρεμάμενη φωνή ο πρώην σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη στην κηδεία της

Έφτασε η μέρα της κηδείας της Μάρθας Καραγιάννη και πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η αγαπημένη φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα, η οποία δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, αλλά και ο πρώην σύντροφός της Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, την Πέμπτη 22/9.

Ο ίδιος προσπαθούσε να εκφραστεί με ηρεμία μπροστά στον φακό, ωστόσο η φωνή του έτρεμε και έδειχνε πως προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του.

«Να πω το "αντίο" στην Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο. Πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στην Μάρθα Καραγιάννη "αντίο". Ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα, ίσως έγινα και πιο σοβαρός», ανέφερε αρχικά.

«Η μεθοδικότητά της και η προσπάθειά της να συνεχίσει να είμαστε μαζί», δήλωσε έπειτα ως το χαρακτηριστικό της ηθοποιού που θα του λείψει περισσότερο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν προετοιμασμένη...» - Η συμφιλίωση της Μάρθας Καραγιάννη με τον θάνατο

Έκλαιγαν σπαρακτικά πάνω από το φέρετρό της Δούμα, Σαπουντζάκη και Σούρας - Συγκλονιστικές εικόνες από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη