Από Στέλλα Μούτσιου

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και εκεί βρέθηκαν για να την τιμήσουν όλα τα αγαπημένα τις πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε με τρεμάμενη μπροστά στις κάμερες για την καλή του.

Ωστόσο, η εικόνα της Ντόρας Δούμα, της Ζωζώς Σαπουντζάκη, αλλά και του Δημήτρη Σούρα πάνω από το φέρετρο της ηθοποιού ήταν που προκάλεσε ρίγη στο πανελλήνιο, καθώς ήταν φανερά συγκινημένοι και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την "οργή" τους για το γεγονός πως το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο δεν θα βρίσκεται πλέον δίπλα τους. Ο φωτογραφικός φακός του tv-24.gr απαθάντισε αυτά τα στιγμιότυπα και τα λόγια είναι περιττά.

Σούρας, Σαπουντζάκη και Δούμα πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη Ντόρα Δούμα

Μάρθα Καραγιάννη Δημήτρης Σούρας

Μάρθα Καραγιάννη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Έφυγε για να μην κλάψει μπροστά στην κάμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε ήδη μία φορά την Μάρθα Καραγιάννη μέσα από τα social media, ωστόσο την Πέμπτη 22/9 βρέθηκε και στην κηδεία της και η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα προσπάθησαν να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του για την απώλεια της φίλης του.

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να πει πολλά, διότι η συγκίνησή του ήταν πολύ μεγάλη και εξήγησε πως δεν αισθανόταν πολύ καλά, γι' αυτό και έφυγε αμέσως από το πλάνο, αποφεύγοντας να κλάψει μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.

«Για εμένα η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Δεν αισθάνομαι καλά», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε αμέσως.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όταν πεθάνω να με πετάξουν στην...» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Ζωζώ Σαπουντζάκη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Υποβασταζόμενη από φίλους της - Συντετριμμένη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη η Ντόρα Δούμα