Από TV24 Team

Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, δεκάδες ονόματα από τους προηγούμενους κύκλους έχουν ακουστεί ότι συζητούν ή έχουν κλείσει με την παραγωγή του Survivor. Το μεγαλύτερο όνομα είναι φυσικά ο Ντάνος, (δείτε εδώ πόσα ζητάει για να λάβει συμμετοχή) που είχε κερδίσει το έπαθλο στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και που η παραγωγή θα ήθελε πολύ στον νέο κύκλο.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», οι υποψήφιοι παίκτες υπογράφουν με την παραγωγή ένα προσύμφωνο.

Σε αυτό προβλέπεται μισθός 5000 ευρώ την εβδομάδα ενώ υπάρχει όρος απαγόρευσης συνεντεύξεων

Αν κάποιος μιλήσει, τότε δεν αποκλείεται το προσύμφωνο να θεωρηθεί άκυρο και να μην συμμετάσχει ο συγκεκριμένος παίκτης στο ριάλιτι. Έγινε και πέρσι με τον Μυριέλα Κουρεντή και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου αλλά αμφότεροι ταξίδεψαν κανονικά για την Καραϊβική.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που έχουν υπογράψει προσύμφωνο πρέπει να είναι διαθέσιμοι όποτε τους ζητηθεί από την παραγωγή προκειμένου να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σίγουρο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής – ότι θα γίνει η All Star εκδοχή ου Survivor.

"Θα πήγαινα ως συμπαρουσιαστής με τον Γιώργο Λιανό"

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 6/9 ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο “All Star Survivor” (δείτε εδώ πόσα λεφτά ζητάει).

«Κάνω πολύ σκληρή προπόνηση αλλά όχι για το Survivor. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν τα έχουμε βρει. Εάν τα βρούμε και εάν κάτι γίνει, θα δω. Βέβαια είναι δύσκολο να φύγω λόγω οικογένειας. Εννοείται ότι παίζει ρόλο το οικονομικό».

Σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ο Ντάνος έχει γράψει ιστορία στο Survivor».

Στο αν θα ήθελε να έχει τον ρόλο του παρουσιαστή ήταν κατηγορηματικός, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σαν συμπαρουσιαστής μαζί με τον Γιώργο Λιανό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Να το πω κομψά...» - Οι αιχμές όλο νόημα του Γιώργου Λιανού για τα πρόσωπα του Survivor

Με μακρύ μαλλί και μπούκλες - Αγνώριστος ο Μάριος Πρίαμος το "έπαιζε" ανήξερος στην Super Κατερίνα για το Survivor All Star