Από Ελένη Μήτση

Η Δευτέρα 19/9 είναι μια ιστορική ημέρα βαθιάς συγκίνησης με την πραγματοποίηση της νεκρικής πομπής για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, στην οποία και παρευρέθηκαν συγκινημένοι πλήθος κόσμου αλλά και η οικογένεια της.

Τα μικρά Πριγκιπόπουλα Τζόρτ και Σάρλοτ ήταν με τη σειρά του εκεί, παρά την ηλικία τους, καθώς θέλησαν να αποχαιρετήσουν την Βασίλισσα, η οποία παρέδωσε τον θρόνο της. Η φωτογραφία, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο twitter με το κοριτσάκι δακρυσμένο έχει συγκινήσει τους πάντες, μη μπορώντας να διαχειριστεί την απώλεια.

Η δακρυσμένη Βασίλισσα Σάρλοτ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μικρή Σαρλότ

Αδιανόητο σκηνικό στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Την Δευτέρα 19/9 πραγματοποιείται η νεκρική πομπή για την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στα 96 της και έτσι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε για έναν και μόνο σκοπό, να τιμήσει αυτή τη σπουδαία γυναίκα.

Παρακολουθήσαμε τον Βασιλιά, πλέον, Κάρολο να καταφθάνει συντετριμμένος, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έφτασε και η Κέιτ Μίντλετον με τα δύο της παιδιά, Τζορτζ και Σάρλοτ. Πολύς κόσμος, μάλιστα, έχει συγκεντρωθεί γύρω από την περιοχή για να παρακολουθήσει την τελετή και σχεδόν έχει κατασκηνώσει, αφού έχει φτάσει προετοιμασμένος για το γεγονός πως θα διαρκέσει 10 ώρες, φέρνοντας μέχρι και κουβέρτες.

Παρόλα αυτά, ένα άλλο συμβάν έγινε η αιτία να συζητηθεί η κηδεία της Βασίλισσας. Μία αράχνη εντοπίστηκε πάνω στο φέρετρο και συγκεκριμένα στην κάρτα που είχε αφήσει ο Κάρολος και το Twiiter δεν το άφησε ασχολίαστο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Συντετριμμένος ο Βασιλιάς Κάρολος στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Στο πλευρό του οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι

Ανήκουστο! Ηχηρή απουσία από την κηδεία της Ελισάβετ - Ποιος συγγενής της βασίλισσας δεν θα παραστεί