Από Στέλλα Μούτσιου

Η Ειρήνη Παππά άφησε την τελευταία της πνοή και σκόρπισε πόνο και θλίψη στην οικογένειά της, στους φίλους, τους συναδέλφους της, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς χάθηκε μία ηθοποιός που άφησε σπουδαίο έργο πίσω της.

Πότε θα γίνει η κηδεία της Ειρήνης Παππά

Για τελευταία φορά, λοιπόν, θα συγκεντρωθούν όλα της τα αγαπημένα πρόσωπα μαζί για να την αποχαιρετήσουν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Χιλιομόδι Κορινθίας, που ήταν και μέρος όπου γεννήθηκε και έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ένα μέρος το οποίο την τιμά και θα συνεχίσει να την τιμά αν λάβει κανείς υπόψιν τα λόγια των γειτόνων της.

Μάλιστα, η οικογένειά της ζητά αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Το συγκινητικό αντίο του ανιψιού της ηθοποιού

Tο πρωί της Τετάρτης 14/9 έγινε γνωστή μια πολύ δυσάρεστη είδηση σχετικά με μία νέα απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο και αυτή δεν είναι άλλη από τον θάνατο της ηθοποιού Ειρήνης Παππά, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Η ηθοποιός είχε χαράξει μια μακρά πορεία στην ηθοποιία έχοντας καταφέρει μάλιστα να κάνει γνωστό το όνομα της και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Αυτό, που πολλοί δεν ήξεραν ωστόσο είναι το γεγονός, πως ο ηθοποιός Aίαντας Μανθόπουλος ήταν συγγενής και μάλιστα ανιψιός της εκλιπούσας.

Μάλιστα το Super Κατερίνα επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά την θλιβερή είδηση, κάνοντας την πρώτοι σε εκείνον γνωστή, εκφράζοντας παράλληλα λόγια καρδιάς για εκείνη.

«Τον τελευταίο καιρό έλειπα στο εξωτερικό. Έχω επιστρέψει στην Ελλάδα λίγες μόλις μέρες. Έλειπα για τουλάχιστον ένα τρίμηνο λόγω μιας επιχείρησης που έχω στο εξωτερικό και δεν γνώριζα τα θέματα υγείας της. Είχα άλλα θέματα.

Δεν είχα επικοινωνήσει μαζί του, βρισκόμουν σε άλλες επαγγελματικές δυσκολίες. Είναι πλήγμα για τον παγκόσμιο πολιτισμό ο θάνατός της.

Η Ειρήνη ήταν ένα πλάσμα έξω από τα όρια της Ελλάδας. Ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα η Ειρήνη. Έλαμπε με το ήθος της, το θάρρος της και την αγάπη της για την Ελλάδα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Την χάζευα με θαυμασμό» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ολυμπίας Κρασαγάκη μετά τον θάνατο της Ειρήνης Παππά

«Θα βρεθείς πάλι με...» - "Σπάραξε" το Instagram με το "αντίο" του Ηλία Ψινάκη στην Ειρήνη Παππά