Από TV24 Team

Οι πρωταγωνιστές των ημερών, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό! Αφροδίτη, Ήλιος και από αύριο ο Ερμής στον Σκορπιό! Το σύμπαν όπως φαίνεται, έφτιαξε ένα πολύ δυνατό κοκτέιλ, τόσο δυνατό, που πραγματικά, μόνο από τη μυρωδιά του, μεθάω, ζαλίζομαι, παραπατώ! Επιμένω, tell me why?

Και που λέτε ο Δίας, επέστρεψε ανάδρομος στους Ιχθύες! Τυχαίο; Δε νομίζω! Πολλά από αυτά που ονειρευτήκαμε πριν καιρό, ίσως και να πραγματοποιηθούν τις μέρες αυτές. Ο Δίας σα να μας άκουγε κρυφά, σα να μας παρακολουθούσε, οπότε μαγικά επέστρεψε στο πιο ρομαντικό και φουλ συναισθηματικό ζώδιο, για να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τις πιο ανεκπλήρωτες επιθυμίες μας! Κάποιοι θα πουν το Σε Αγαπώ, κάποιοι θα δουν πέντε φράγκα παραπάνω στις τσέπες τους.

Τις μέρες αυτές η καρδιά χτυπά πιο δυνατά, τα συναισθήματα είναι έντονα πολύ, το πάθος φουντώνει και ο έρωτας γίνεται πιο τολμηρός, πιο θαρραλέος, εμφανίζεται ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Είναι ασυγκράτητος, έχει την ανάγκη να μας κυριεύσει, θέλει να «σκοτώσει» τη λογική και να αγκαλιάσει το αυθόρμητο... διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Το είχε προβλέψει η Λίτσα Πατέρα στον αέρα του Πρωινού - Το προφητικό σχόλιο για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού