Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από την Παρασκευή (23/9), η απόφαση της Δούκισσας Νομικού να αποχωρήσει από την ομάδα του Πρωινού, αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης τόσο στις εκπομπές όσο και στα social media. Η απόφαση αυτή δεν φυσικά πάρθηκε από τη μία μέρα στην άλλη, μιας και είναι κάτι που απασχολεί τους ιθύνοντες του καναλιού από την προηγούμενη εβδομάδα.

Μία μέρα πριν γίνει γνωστή η είδηση της αποχώρησής της από το Πρωινό, η Δούκισσα Νομικού είχε ακούσει τη Λίτσα Πατέρα να της αποκαλύπτει πως το ζώδιό της, θα κληθεί να πάρει μία σημαντική απόφαση σχετικά με το αν θα παραμείνει ή αν θα αποχωρήσει από μία κατάσταση που προκαλεί δυσκολίες.

H προφητική πρόβλεψη της Λίτσας Πατέρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 (η Δούκισσα Νομικού είναι γεννημένη στις 7/11), το νιώθετε σήμερα ότι διλήμματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον καιρό. Να φύγω, να μείνω, να κάτσω… Ένα τέτοιο πράγμα. Ο Σκορπιός επειδή έχει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του μπορεί να αντέξει πολλά. Περιμένετε λοιπόν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Φίλοι θα σας βοηθούν ενώ ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θα μπορούσε να είναι σημαντικό για εσάς. Των πρώτων ημερών και των τελευταίων θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση ενώ του μεσαίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε».

Η παρουσιάστρια δεν πήρα τα μάτια της από τη Λίτσα Πατέρα και φάνηκε εμφανώς προβληματισμένη. Ήταν άραγε μια τυχαία αναφορά, η η Νομικού ταυτίστηκε, λόγω της κατάστασης στην εκπομπή;

Τι θα κάνει η Δούκισσα στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

Ένα μήνα παρά κάτι κράτησε η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό. Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής (23/9), το Tv-24.gr σας είχε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό του ρεπορτάζ πως η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει μιας και δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής (25/9), ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε και επίσημα πως η Δούκισσα δε θα είναι πια μέλος της ομάδας του Πρωινού.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι.

Δούκισσα Νομικού αποχώρηση Πρωινό

Πολλά ειπώθηκαν γύρω από το τι ήταν αυτό που οδήγησε στη ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού, με την επικρατέστερη άποψη να τους θέλει να ψυχραίνονται μετά από ένα άκομψο αστείο που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο παρουσιαστής (δείτε εδώ τι είχε πει).

Η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας, είναι εβδομάδα αποφάσεων για τον ΑΝΤ1. Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να αποχώρησε από το Πρωινό ωστόσο παραμένει μέλος της οικογένειας του σταθμού και μάλιστα, έχει τριετές συμβόλαιο το οποίο δεν σπάει τόσο εύκολα.

Κάπως έτσι, το επικρατέστερο σενάριο είναι να τοποθετηθεί η Δούκισσα Νομικού στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του σταθμού και ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από τα εμπορικά που έφερε μαζί της με τον ερχομό της στον ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά αναμένεται να είναι... καταιγιστικές!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Το τηλεφώνημα του Γιώργου Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Πολύ κακό για το τίποτα - Τα νούμερα που έκανε το Πρωινό μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού (26/9)