Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το tv-24.gr καθημερινά, από νωρίς το πρωί, μοιράζεται μαζί σας τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Μπορεί κάποιοι να μην μείνουν ευχαριστημένοι αλλά... ένας κύκλος είναι η ζωή!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία εβδομάδα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες, ενώ ο Πλούτωνας φέρνει καταστροφικές συνέπειες για ορισμένα ζώδια.

Τι θα συμβεί σήμερα 29/10 σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Η συνετή στρατηγική θα σας επιτρέψει να τελειώσετε πιο γρήγορα και αποδοτικά τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αντιμετωπίζετε πια το παρελθόν με διάφορες σκέψεις, αναγκάζοντας τον εαυτό σας να μείνει εκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι πολύ σημαντικές οι επόμενες μέρες γι'αυτό χαμογελάστε πλατιά σαν να πήγατε οδοντίατρο και κάντε υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά πράγματα είναι πιθανό να μην συμβούν λόγω της δικής σας αδράνειας!

ΛΕΩΝ

Οι πολλές δραστηριότητες που έχετε θα σας αγχώσουν και θα σας προβληματίσουν πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συμβουλές είναι σαν τα φάρμακα: οι πιο πικρές είναι συχνά οι καλύτερες. Ακούστε τους φίλους σας.ρήσετε στο παιχνίδι κάποιου, να είστε προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Άτομα που δεν εμπιστεύεστε πιθανόν να διεκδικήσουν κάτι που είναι ίσως δύσκολο τώρα να το έχουν από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψετε αυτό το γράμμα, να κάνετε αυτή την ερώτηση, αυτό το τηλεφώνημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόβλημα είναι πως, αν επικεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε, μπορεί να μη βλέπετε αυτό που υπάρχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, αλλά μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία λιγότερο δύσκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε τη γιόγκα και τα εξειδικευμένα πράγματα, και απλώς περπατήστε στη γειτονιά σας για να αλλάξετε παραστάσεις αλλά και να αθληθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι άλλοι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στις ιδέες σας ή μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με τις ανησυχίες σας.

E-radio.gr

Τα ζώδια που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους στα ερωτικά

ΛΈΩΝ & ΚΡΙΌΣ

Ο Λέων και ο Κριός είναι ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Ποιος μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία όπως αυτοί οι δυο; Ο Λέων και ο Κριός είναι ένα φλογερό ζευγάρι που λατρεύει να προκαλεί ο ένας τον άλλον. Οι αλληλεπιδράσεις τους συχνά μετατρέπονται σε παιχνιδιάρικες στιγμές που οδηγούν επίσης σε εξαιρετική φυσική χημεία.

ΤΑΎΡΟΣ & ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Ταύρος και ο Καρκίνος είναι δύο ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Αν υπάρχουν δύο ζώδια που μπορούν να κάνουν ένα σπίτι, σπιτικό, αυτό είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Αυτές οι δύο ευγενικές ψυχές εκτιμούν την οικογένεια - ο Καρκίνος ως ζώδιο του νερού και ο Ταύρος ως ένα ζώδιο της γης που αγαπά τη σταθερότητα.

ΔΊΔΥΜΟΙ & ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι έχουν απίστευτα διαφορετικές προσεγγίσεις στη ζωή - σκεφτείτε: χάος εναντίον τάξης - αλλά σύμφωνα με την ιδέα ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτά τα δύο ζώδια ισορροπούν το ένα στο άλλο τέλεια.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ & ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Σκορπιός και ο Καρκίνος είναι δύο ζώδια που είναι πιθανό να ερωτευτούν. Ο Σκορπιός είναι μια τέλεια επιλογή για τον Καρκίνο. Αυτά τα ζώδια αισθάνονται τα πράγματα τόσο έντονα, ωστόσο, που μπορεί να δυσκολεύονται να εκφραστούν. Αλλά επειδή και τα δύο είναι ζώδια του νερού, μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν υπομονή, γνωρίζοντας ότι ο άλλος απλώς δυσκολεύεται λίγο να ανοιχτεί.

ΖΥΓΌΣ & ΔΊΔΥΜΟΙ

Ο Ζυγός και ο Δίδυμος έλκονται ο ένας από τον άλλο για τους ίδιους ακριβώς λόγους: Είναι και οι δύο γοητευτικοί και σίγουρα έχουν τον τρόπο τους με τις λέξεις ενώ είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται και έχουν ένα τεράστιο συνδυασμένο δίκτυο αδερφών και φίλων. Αλλά κάτω από την επιφάνεια, επίσης, ταιριάζουν θαυμάσια, γιατί σκέφτονται όλη την ώρα ο ένας τον άλλον.

Pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αίθριος ο καιρός σήμερα (29/10) - Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 28 Οκτωβρίου