Από TV24 Team

Το tv-24.gr καθημερινά, από νωρίς το πρωί, μοιράζεται μαζί σας τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Μπορεί κάποιοι να μην μείνουν ευχαριστημένοι αλλά... ένας κύκλος είναι η ζωή!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν μήνα που κρύβει μεγάλες δυσκολίες, ενώ και το Σαββατοκύριακο δεν είναι ευνοϊκό για... κάποιους!

Τι θα συμβεί σήμερα 1/10 σε κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ

Μία συναισθηματική μέρα που θα έχει για σας πολλές εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορέσετε να νοιώσετε την ταύτιση με τον άνθρωπο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείτε λίγο από την απαιτητική περίοδο που πέρασε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Είναι μία μέρα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή, γεμάτη φίλους και συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό βοηθά πολύ τις αποφάσεις. Εμπρος λοιπόν!

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα αυτή ευνοεί καινούριες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να νοιώσετε χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές, θα έχουν πληθώρα γεγονότων που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα αφομοιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατανόηση και η διαλλακτικότητα, θα φέρουν ισορροπία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε επιτέλους να λύσετε παρεξηγήσεις που σας έχουν πειράξει και να προχωρήσετε μπροστά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευτυχώς για εσάς, ψυχολογικά θα χαλαρώσετε αρκετά αυτές τις ημέρες, οπότε και δεν έχετε άλλες εντάσεις και άλλους καβγάδες.

Τι να περιμένουμε γενικά από τον μήνα Οκτώβριο

ζώδια 1 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας κρύβει πάθος και ένταση. Αλλά για να το εκμεταλλευτείτε, θα χρειαστεί να αλλάξετε λίγο – έως πολύ- την στάση σας. Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρατήστε τις αποστάσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα και μην μπερδεύετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική. Αποφασίστε να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, γιατί έτσι θα πάψετε να γκρινιάζετε στους άλλους. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να τα πηγαίνετε καλά σε γενικές γραμμές αλλά αν η σπίθα ανάμεσά σας έχει αρχίσει να τρεμοπαίζει θα πρέπει να αναλάβετε δράση. Ετοιμαστείτε να δράσετε και λειτουργήστε προσεκτικά. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίστε τις υποχρεώσεις σας και προβείτε σε επενδύσεις για το μέλλον, κυρίως εργασιακές και συναισθηματικές. Κάποιος από το εργασιακό περιβάλλον θέλει να σας ξεπεράσει, αλλά ήρθε η ώρα η μεθοδικότητά σας να παρει μπρος! Η ενέργεια των άλλων φέρνει μια έλλειψη αυτοπεποίθησης στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των μειονεκτημάτων και των αδυναμιών σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ένα ή δύο θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Ίσως αντιδράτε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση με τον ίδιο τρόπο που κάνατε και στο παρελθόν, παρόλο που ο χρόνος, οι συνθήκες και οι άνθρωποι έχουν αλλάξει. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη δουλειά φροντίστε για την επαγγελματική πρόοδό σας, τα οικονομικά σας και να μη σας πάρουν την θέση σε σημαντικά πρότζεκτ. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον μιας σχέσης που εμφανίστηκε πρόσφατα στην ζωή σας. Και οι δύο φαίνεται να έχετε φτάσει σε ένα στάδιο όπου σκέφτεστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα αλλά ταυτόχρονα η γνώμη των φίλων και των συναδέλφων σας μπορεί να επηρεάσει την απόφασή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ακολουθήστε μόνο την καρδιά σας. Οργανωθείτε καλύτερα για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό το μήνα πρέπει να βγάλετε απ’ το μυαλό σας τα θέματα υποχρεώσεων, δουλειάς και οικογενειακών καταστάσεων, και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διασκέδασή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο στη ζωή σας. Και δεν πρόκειται για κάποιον/α συνηθισμένο, αλλά ένα άτομο που ξέρει τι θέλει και σκοπεύει να το αποκτήσει-και αυτό που θέλει σήμερα είστε εσείς! Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να κυριαρχήσει στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ και μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να κατακτήσετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και εβδομάδες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σηκώσετε το τηλέφωνο. Μην αγοράσετε κι άλλα πράγματα, κρατήστε και μερικά ευρώ στην τσέπη για ώρα ανάγκης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. Εάν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Kάποιος στη δουλειά προσπαθεί να πάρει τη θέση σας ή να σας υπονομεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξετε ή να μεταμορφώσετε στη σχέση σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να σας παρασύρει σε ακρότητες, ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αυτή τη στιγμή είναι υψίστης σημασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν ψάχνετε για σχέση, μην βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση, καθώς κάποιος/α που νομίζατε ότι είναι αρκετά ξεχωριστός/ή μπορεί στην πορεία να αποδειχθεί κατώτερος/η των περιστάσεων. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγκρουση ανάμεσα στο να κάνετε το δικό σας και στις απαιτήσεις που έχετε από την σχέση σας ή στην απόκρυψη ορισμένων πληροφοριών προκειμένου να διατηρήσετε τον έλεγχο πάνω στον/στην σύντροφό σας.

Πηγή: Pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Το είχε προβλέψει η Λίτσα Πατέρα στον αέρα του Πρωινού - Το προφητικό σχόλιο για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

TAGS