Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (30/9) στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στα δεδομένα που θα αλλάξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώ προειδοποίησε τα ζώδια για λάθη που μπορεί να κάνουν.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει υπερβολικούς έρωτες, διασκέδαση. Η Αφροδίτη είναι απέναντι από τον Δία, ο Δίας δίνει όλα τα καλά. Προσέξτε μην κάνετε κάποια λάθη και μετά μετανιώσετε. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνει σε ορθή φορά και ένας σημαντικός πλανήτης, που σημαίνει ότι πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους.

Την επόμενη εβδομάδα βγαίνουν στο προσκήνιο αλήθειες, η επικοινωνία μπαίνει σε έναν δρόμο που είναι πολύ σημαντικός για να μην κάνουμε άλλα λάθη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα χαλαρώσουν (επιτέλους)

ΖΥΓΌΣ

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κοινωνικοποιηθείτε, να ξεκινήσετε νέες σχέσεις και να δώσετε προτεραιότητα σε πράγματα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση και πληρότητα.

ΚΡΙΌΣ

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να στηριχτείτε στις σχέσεις σας, οι οποίες μπορεί να σας φανούν σαν μια διαφορετική ατμόσφαιρα, λαμβάνοντας υπόψη την ανεξάρτητη φύση σας.

ΤΑΎΡΟΣ

Θα δώσετε έμφαση στη σύνδεση, την ισορροπία και την αρμονία, ειδικά όταν πρόκειται για τις καθημερινές σας συνήθειες και ρουτίνες.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να συνεχίσετε οποιαδήποτε πρότζεκτ που έχετε ξεκινήσει ή να συμμετάσχετε σε μια σημαντική συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Περιμένετε να... φύγει η ομίχλη στις σκέψεις σας, και να πάρει τη θέση της η επιθυμία σας να δράσετε!

Pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το είχε προβλέψει η Λίτσα Πατέρα στον αέρα του Πρωινού - Το προφητικό σχόλιο για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου