Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει τα 12 ζώδια για τις άσχημες εξελίξεις που θα έρθουν, σε μία περίοδο που ο Ανάδρομος Ερμής «σαρώνει» τα πάντα στο πέρασμά του.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για όλα τα ζώδια

Κριός

Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και ψύχραιμοι την ώρα που κάποιο γεγονός θα σας αιφνιδιάσει . Έντονες οι μέρες αλλά καθοριστικές οι επεμβάσεις σας στους τομείς των ενδιαφερόντων σας.

Ταύρος

Φροντίστε να έχετε στιγμές ξεκούρασης και ήρεμου ύπνου για να ανταπεξέρχεστε σε όλα αυτά που θα συμβούν. Θα περάσετε πολλά στάδια μέχρι να πιστέψετε τη χρησιμότητα που έκρυβαν οι όποιες δυσκολίες.

Δίδυμοι

Η μέρα σας δίνει διεξόδους για να βγείτε από εκεί που σας περιόρισαν κάποια γεγονότα. Το παρασκήνιο της ζωής σας γίνεται λίγο επικίνδυνο και οι υπάρχουσες εκκρεμότητες απειλητικές ή πιεστικές.

Προβλέψεις ζωδίων 18/9

Καρκίνος

Μη βιάζεστε να πάρετε θέσεις και αποφάσεις, διαχειριστείτε καλύτερα τις δουλειές σας και αφήστε το χρόνο να δείξει πιο ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

Λέων

Η επαγγελματική σας φιλοδοξία τονίζει το αίσθημα της ασφάλεια ή της ανασφάλειας, (εξαρτάται), τόσο για την αισθηματική σας ζωή όσο και για το οικονομικό σας μέλλον.

Παρθένος

Συγκριτικά με άλλους είστε καλύτερα αλλά δεν το συνειδητοποιείτε. Επιπλέον, θα έχετε την υποστήριξη κάποιων ανθρώπων και έχει αρχίσει η διαδικασία της υλοποίησης κάποιου σχεδίου, το οποίο όμως θα περάσει από διάφορα στάδια.

Ζυγός

Ακολουθήστε το ένστικτό σας στην εργασία. Υποστηρίξτε συναδέλφους και συνεργάτες. Οικονομικά, βλέπετε φως σε κάποιο αδιέξοδο. Οι σχετικές υποχρεώσεις τακτοποιούνται με τη βοήθεια τρίτων.

Σκορπιός

Όσο και αν προσπαθείτε να κρύψετε μια αδυναμία σας, οι άνθρωποι που σας αγαπούν την καταλαβαίνουν. Αν πρόκειται για κάποιο σας λάθος, παραδεχτείτε το και προχωρήστε πάρα πέρα!

Τοξότης

Αισθηματικά είστε αρκετά μπερδεμένοι και αυτό οφείλεται και στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας . Αν κάποια σας υπόσχεση σκοντάφτει στις συνθήκες, εξηγηθείτε και απαλλαγείτε από το βάρος της.

Αιγόκερως

Τα παιδιά και οι αγαπημένοι άνθρωποι θα σας απασχολήσουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην πάρετε αποφάσεις μπερδεμένοι από το συναίσθημα που σας κατακλύζει.

ζώδια Λεφάκη 18/9

Υδροχόος

Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας. Βάλτε ένα όριο σε ότι σας απασχολεί όμως και φερθείτε με μεγαλύτερη επιείκεια σε εσάς τους ίδιους.

Ιχθύες

Οικονομικά και άλλα ζητήματα που αφορούν τρίτους στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν. Αποφύγετε να πάρετε θέση, ή να δώσετε συμβουλές. Κάποιος φίλος θα έχει κάτι ευχάριστο να σας πει!

elle.gr

3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τα ξαναμπλέξουν με τον πρώην τους

ΤΑΎΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΊΟΥ - 20 ΜΑΪ́Ο

Ως σταθερό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, οι γήινοι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη σταθερότητα - είναι αφοσιωμένοι, σταθεροί και δεν κάνουν εύκολα αλλαγές. Η πρακτική σας προσέγγιση στην αγάπη σημαίνει ότι επιλέγετε προσεκτικά τους συντρόφους σας. Δεδομένου ότι είστε ήδη φανατικοί στη διατήρηση της ρουτίνας σας, είναι πιθανό να καλωσορίσετε τον πρώην σας με ανοιχτές αγκάλες.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΊΟΥ - 22 ΙΟΥΛΊΟΥ)

Γλυκοί, ευφάνταστοι, ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είστε ο τύπος που μπλοκάρει τον πρώην σας στα social media και προσποιείται ότι δεν υπήρξαν ποτέ. Ως ζώδιο του νερού γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα σας, είναι πιθανό να είστε το είδος του πρώην που θέλει να μείνει φίλος με τον πρώην σας - παρά το πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι προφανώς για να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή!

ΖΥΓΌΣ (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ)

Οι Ζυγοί γυρίζουν συνεχώς πίσω να δουν τι θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και επιθεωρούν τις προοπτικές του καθενός σε κάθε κατάσταση. Η ιδιαίτερη ανάγκη σας για σχέση, προσθέτει μια ιδεαλιστική αίσθηση στην προσέγγιση των εpωτικών σας. Θέλετε να κατανοήσετε τους ανθρώπους βαθιά, πράγμα που σημαίνει ότι τείνετε να είστε αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει τους πρώην σας.

Πηγή: pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το τρίγωνο Ήλιου και Ουρανού...» - Σημαντική πρόβλεψη από τη Βάσια Μαυράκη για όλα τα ζώδια

«Μέχρι τις 4 Οκτώβρη...» - Η Βάσια Μαυράκη προειδοποιεί για τον Ανάδρομο Ερμή