Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (14/9) η Βάσια Μαυράκη στην εκπομπή Πρωινό Μας, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ανάδρομου Ερμή και στο διάστημα που θα έχουμε μέχρι να γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία, ενώ από τη μεριά της, η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε 4 ζώδια για τη σημερινή μέρα.

«Μία συμβουλή για τον Ανάδρομο είναι να κάνουμε λίγο τους χαζούς. 4 Οκτώβρη θα αρχίσει να γίνεται ορθός, μέχρι το τέλος του μήνα που από εκεί και πέρα θα έχουμε να μιλάμε για τον Ανάδρομο Άρη.

Η ημέρα είναι μέρα γεμάτη συγκίνηση, είχαμε και κάποιες ειδήσεις που μας στεναχώρησαν. Σήμερα με το βόρειο δεσμό στη σύνοδο με τη Σελήνη στον Ταύρο, τα πράγματα αποκτούν ένα καρμικό χρώμα και το κάρμα στην αστρολογία είναι σημαντικό κομμάτι.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε ανταπόδοση ενέργειας», είπε μεταξύ άλλων η Βάσια Μαυράκη.

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Βάσιας Μαυράκη για όλα τα ζώδια

H πανσέληνος του Σεπτεμβρίου θα σου θυμίσει κάτι σημαντικό: Πώς θα σε επηρεάσει;

Δίνοντας τόση έμφαση στη λογική, τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες αυτές τις μέρες εν μέσω της εποχής της Παρθένου, είναι σίγουρο ότι θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από λίγες ακόμη διακοπές για να ανακουφιστείτε από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Αν και το να πάρετε άδεια για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι μπορεί να μην βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας αυτή τη στιγμή, ποιος θα πει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας ως μια μορφή απόδρασης;

Με την επερχόμενη πανσέληνο στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων να ετοιμάζεται να φωτίσει τον κόσμο, η αίσθηση του επείγοντος που νιώσατε γύρω από το να είστε απασχολημένοι είναι βέβαιο ότι θα εξαφανιστεί και η επιθυμία σας να οραματιστείτε έρχεται στο επίκεντρο.

Ως μεταβλητό ζώδιο της γης, η εποχή της Παρθένου έχει να κάνει με την υπηρεσία και, ενώ αυτό πιθανότατα σας επέτρεψε να διαγράψετε πολλές εργασίες από τη λίστα υποχρεώσεων σας, δεν άφησε πολύ χώρο για να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας πλευρά.

Αν και το να είσαι ριζωμένος σε έναν ρεαλιστικό κόσμο της Παρθένου προάγει την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα, το πνευματικό νόημα της Πανσελήνου Συγκομιδής του Σεπτεμβρίου 2022 είναι να εστιάζεις λιγότερο στις ασυνήθιστες λεπτομέρειες και να αγκαλιάζεις τις αλλαγές και το νέο, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή δεν είναι ακριβώς μπροστά σου!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το τρίγωνο Ήλιου και Ουρανού...» - Σημαντική πρόβλεψη από τη Βάσια Μαυράκη για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου