Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (13/9) στην εκπομπή Πρωινό Μας, η έμπειρη αστρολόγος, Βάσια Μαυράκη αναφέρθηκε στην όψη που κάνει ο Ήλιος με τον Ουρανό και στο πώς μπορεί να επηρεάσει τα 12 ζώδια (δείτε εδώ ποια ζώδια θα περπατήσουν σε τεντωμένο σχοινί αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη).

«Απενοχοποιούμε την Τρίτη και 13, είναι μία υπέροχη μέρα. Ο Ήλιος με τον Ουρανό έχουν κλείσει ένα υπέροχο τρίγωνο. Όταν μιλάμε για Ήλιο και Ουρανό, μιλάμε για εκπλήξεις. Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης των Υδροχόων. Αυτή η όμορφη όψη, η θετική, φέρνει ξαφνικούς έρωτες και καλά οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Κόντη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Βάσιας Κόντη για όλα τα ζώδια

3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να τα ξαναμπλέξουν με τον πρώην τους

ΤΑΎΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΊΟΥ - 20 ΜΑΪ́Ο

Ως σταθερό ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, οι γήινοι Ταύροι αντιπροσωπεύουν τη σταθερότητα - είναι αφοσιωμένοι, σταθεροί και δεν κάνουν εύκολα αλλαγές. Η πρακτική σας προσέγγιση στην αγάπη σημαίνει ότι επιλέγετε προσεκτικά τους συντρόφους σας. Δεδομένου ότι είστε ήδη φανατικοί στη διατήρηση της ρουτίνας σας, είναι πιθανό να καλωσορίσετε τον πρώην σας με ανοιχτές αγκάλες.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΊΟΥ - 22 ΙΟΥΛΊΟΥ)

Γλυκοί, ευφάνταστοι, ονειροπόλοι Καρκίνοι, δεν είστε ο τύπος που μπλοκάρει τον πρώην σας στα social media και προσποιείται ότι δεν υπήρξαν ποτέ. Ως ζώδιο του νερού γνωστό για την ενσυναίσθηση, την τρυφερότητα και τη φροντίδα σας, είναι πιθανό να είστε το είδος του πρώην που θέλει να μείνει φίλος με τον πρώην σας - παρά το πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι προφανώς για να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή!

ΖΥΓΌΣ (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ)

Οι Ζυγοί γυρίζουν συνεχώς πίσω να δουν τι θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και επιθεωρούν τις προοπτικές του καθενός σε κάθε κατάσταση. Η ιδιαίτερη ανάγκη σας για σχέση, προσθέτει μια ιδεαλιστική αίσθηση στην προσέγγιση των εpωτικών σας. Θέλετε να κατανοήσετε τους ανθρώπους βαθιά, πράγμα που σημαίνει ότι τείνετε να είστε αρκετά επιεικής με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει τους πρώην σας.

Πηγή: pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής της δεύτερης ευκαιρίας - Ποια ζώδια "κινδυνεύουν"