Από Πέννυ Μαστοράκου

Για δεύτερη μέρα μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα τους στο Πρωινό την Δευτέρα 5/9 (δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε), η Λίτσα Πατέρα μας καλημέρισε το πρωί της Τρίτης 6/9 με νέες αστρολογικές προβλέψεις για την ημέρα, οι οποίες κάποιους ευνοούν και κάποιους άλλους όχι, ωστόσο για όλους είχε μία προειδοποίηση για την σημερινή ημέρα...

Οι προβλέψεις της Λίτσα Πατέρα

«Η σημερινή μέρα παρά το γεγονός ότι έχει τις δυσκολίες της, είναι καλή μπορώ να πω. Η σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο που σημαίνει ότι ευνοεί θέματα που έχουν σχέση με την εργασία, πρέπει να προσέξουμε αλλά μπορούμε να κάνουμε θαύματα...»

ΤΑΥΡΟΣ
Σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιέσεις από τους ανωτέρους σας. Παράλληλα, οικογενειακά πρόσωπα βοηθούν και στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάνετε αρκετά έξοδα σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά παράλληλα κάποιοι άλλοι ενισχύουν το δικό σας πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά συνεχίζουν να ευνοούνται, τηρουμένων των αναλογικών, αρκεί να μην γίνεται αυτό αφορμή για περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Θετική ημέρα για την καριέρα σας, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχετε μια πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια βοηθητική ημέρα για την προσωπική σας ζωή η σημερινή, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ
Συζητάτε για οφειλές σας προς τρίτους και προσπαθείτε να κάνετε τα ανάλογα ώστε να ορθοποδήσετε οικονομικά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην είστε τόσο κυκλοθυμικοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάνετε σημαντικές κινήσετε, βρίσκετε πρόσωπα που σε βοηθούν να βρείτε διεξόδους, ενώ σημαντικοί σύμμαχοι βρίσκονται στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον μοιάζει αρκετά βοηθητικό ενώ παράλληλα εσείς σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας σε οικονομικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να κάνετε σπουδαία πράγματα που μέχρι τώρα είχαν μείνει στην άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας καλεί να προετοιμάσετε μεθοδικά το επόμενο βήμα. Προσοχή σε οικονομικά βήματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που αφουγκράζονται τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, αφού πλέον είστε σε μια φάση που αναζητάτε κάτι ουσιαστικό αλλά και σταθερό.

Αυτά τα 3 ζώδια ζητούν συνεχώς επιβεβαίωση στη σχέση

Καρκίνος
Δεν είναι μυστικό ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Ονειρεύεται να βρει την παντοτινή του αγάπη αλλά οι ανασφάλειές του μπορεί να το κάνουν δύσκολο να ανοιχτεί -από τη στιγμή που θα το κάνει όμως θέλει συνεχή επιβεβαίωση για τα συναισθήματα της συντρόφου του. Το να επιβεβαιώνετε ότι ο Καρκίνος σύντροφός σας νιώθει ασφαλής στη σχέση σας είναι μια συνεχής διαδικασία. Σε αντάλλαγμα, θα σας δώσει πίσω αγάπη, φροντίδα και αμέτρητο απολαυστικό φαγητό.

Ιχθύς
Είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού, όπως ο Καρκίνος, που η διάθεσή του παρουσιάζει συνεχείς διακυμάνσεις. Η ίδια ρευστότητα που κάνει τον Ιχθύ τόσο δημιουργικό μπορεί να τον κάνει να αιωρείται και είναι ανασφαλής στις σχέσεις του. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να σφυρηλατήσει το δεσμό του με έναν ρομαντικό άνθρωπο που απολαμβάνει να ψιθυρίζει τρυφερά λόγια επιβεβαίωσης. Αν δεν του θυμίζετε τακτικά την σημασία που έχει για εσάς, είναι εύκολο να αρχίσει να ψάχνεται έξω από τη σχέση.

Υδροχόος
Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού, ο Υδροχόος μπορεί να το έχει συνήθεια να κρύβεται πίσω από την θετική του ενέργεια και τις εκρήξεις γοητείας. Μόλις όμως ερωτευτεί λατρεύει να μοιράζεται τα πιο βαθιά του συναισθήματα με τη σύντροφό του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να μπουν στη ζωή του -ακόμα κι αυτούς που θέλει να είναι πολύ κοντά. Για να κρατήσετε, λοιπόν, τη σχέση με έναν Υδροχόο σταθερή θα πρέπει να ξέρει μέσα από τις λέξεις και τις πράξεις σας ότι είναι αρκετός για εσάς.

Pink.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μόνη στο Πρωινό η Δούκισσα Νομικού - Η αποκάλυψη για την απουσία του Γιώργου Λιάγκα και των συνεργατών της

«Νόμιζα ότι ο νικητής είναι...» - Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον τίτλο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά