Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Γη της Ελιάς ρίχνει αυλαία απόψε (30/6) και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο αφού θα δούμε επιτέλους τον πολυαναμενόμενο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Ο Στάθης πιο περήφανος από ποτέ θα παραδώσει την κόρη του νύφη στην εκκλησία και οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι απλά εντυπωσιακές.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε πως η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να πάρουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου.

Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία… (δείτε εδώ ένα σούπερ spoiler για τον δεύτερο κύκλο).

Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς μέσα από φωτογραφίες

Γη της Ελιάς φινάλε
Γη της Ελιάς Βασιλική νύφη
Βασιλική Φίλιππος γάμος

Αυτή η τραγουδίστρια μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα χιλιάδων τηλεθεατών και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η νέα δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ήρθε στο Mega για να σπάσει ρεκόρ και φεύγει με μεγάλη ταχύτητα για τη δεύτερη σεζόν.

Η νέα σεζόν λοιπόν έρχεται με μεγάλες αλλαγές και με μία ανατροπή που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου, έκαναν πρόταση σε μια κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία είπε το ναι.

Ο λόγος για την Ελπίδα, η οποία συμφώνησε με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς της.

Γη της Ελιάς Ελπίδα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη...» - Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει το λόγο που είπε το «ναι» στη Γη της Ελιάς

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»