Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τη μικρή Αγγελική στη Γη της Ελιάς και τις προσπάθειες που κάνει ο Ισίδωρος και ο Μάνος για να την πάρουν κοντά τους. Στα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου θα δούμε ότι ο Ισίδωρος καταφέρνει να τη βγάλει από το ορφανοτροφείο. Ποιος όμως θα θελήσει και στη συνέχεια θα μπορέσει να υιοθετήσει την Αγγελική;

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Το θέμα της υιοθεσίας της Αγγελικής είναι ένα θέμα που θα μονοπωλήσει σχεδόν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, από τη νέα σεζόν. Η Αγγελική δεν θα μείνει για πολύ στο ίδρυμα, καθώς ο Ισίδωρος με τη βοήθεια του Μάνου θα βρουν τον τρόπο να έρθει το κοριτσάκι κοντά στην οικογένεια και την αγαπημένη της Ντάρνα. Όπως ήδη έχουμε δει, η Αθηνά έχει πάει στο ίδρυμα να δει το παιδί, καθώς ήθελε κι αυτή να το υιοθετήσει. Εκεί μαθαίνει από το ίδιο το παιδί ότι με κάποιον τρόπο εμπλέκεται ο Ισίδωρος και αρχίζει να το ψάχνει (δείτε εδώ ποια τραγουδίστρια θα μπει στη Γη της Ελιάς).

Γη της Ελιάς Αγγελική

Ωστόσο δεν πρόκειται να βγάλει αμέσως άκρη, αφού όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν την παράνομη υιοθεσία. Ο Ισίδωρος απλά θα ισχυριστεί ότι γνώριζε τη Φανή σε επαγγελματικό επίπεδο, το οποίο έγινε στη συνέχεια και φιλικό. Εκεί κάπου θα σταματήσει η Αθηνά να το ψάχνει, αλλά θα έχει ενημερώσει ήδη τη Μαρία, η οποία ειδοποιεί τους πάντες για τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν όλα.

Στο μεταξύ, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του β΄ κύκλου τον Σεπτέμβριο, το ίδρυμα έχει δώσει την Αγγελική με αναδοχή στους Βρεττάκους για να τη μεγαλώσουν και να τη φροντίζουν με την επίβλεψή τους και την προϋπόθεση να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια για να γίνει πλέον η κρατική υιοθεσία.

Όπως έχουμε δει, η Αντιγόνη παρότι καίγεται η ψυχή της, δεν μπορεί να έχει το παιδί της κοντά της σαν πραγματική μάνα και αυτό την κάνει να υποφέρει ακόμα πιο πολύ, ειδικά όταν τη γνωρίζει από κοντά. Ομως έχει δώσει υπόσχεση και δεν κάνει πίσω. Ο Ισίδωρος, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι η Ιουλία δεν μπορεί να αποκτήσει δικό της παιδί, επιμένει να είναι αυτή με τον Γιώργη που θα υιοθετήσουν την Αγγελική.

Η υιοθεσία του Μάνου και της Μαρίνας στη Γη της Ελιάς

Μάλιστα τους λέει ότι έχουν όλα τα προσόντα και ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρουν. Όμως η Ιουλία δεν θέλει με τίποτα να πάρει το παιδί και το ξεκαθαρίζει αμέσως στον Ισίδωρο. Όλα αυτά γίνονται ενώ ο Μάνος από την πρώτη στιγμή έχει δεθεί με το παιδί σαν να ήταν δικό του. Το ίδιο και η Μαρίνα, που τη γνώρισε όταν πήγαν με τον Μάνο να τη δουν.

Η μικρή μάλιστα κοντά τους δείχνει πολύ ευτυχισμένη, κάθε φορά που τους βλέπει τρελαίνεται από τη χαρά της και πέφτει στην αγκαλιά τους. Η Μαρίνα που έχει χάσει τους γονείς της και έχει αναγκαστεί να μείνει μόνη στη ζωή της, έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει το παιδί. Όταν μάλιστα βλέπει και τον Μάνο τόσο ευτυχισμένο, το συζητάει μαζί του, δέχεται να παντρευτούν και να βάλουν αμέσως μπροστά τις διαδικασίες να υιοθετήσουν την Αγγελική!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη...» - Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει το λόγο που είπε το «ναι» στη Γη της Ελιάς

Αγγελική Κιντώνη - αποκλειστικό: «Ο Πότης θα γοητευτεί από τον χαρακτήρα της Αλκμήνης»