Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στη Γη της Ελιάς, ο Ιάκωβος κλείνει ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα καθώς ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Ισπανία και αποφασίσει να ξεκινήσει από την Αθηνά. Την εξωθεί στα όριά της και της ανακοινώνει πως τέλειωσαν οριστικά.

Η Μαργαρίτα προθυμοποιείται να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν η Αθηνά και ο Ιάκωβος, αλλά η Αθηνά, θυμωμένη από τη συμπεριφορά του, αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Παράλληλα, οι καβγάδες με τον Δημήτρη δίνουν και παίρνουν.

Η Αθηνά δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεπεράσει αυτόν τον χωρισμό και θα κλειστεί τελείως στον εαυτό της. Αυτή η κατάσταση μάλιστα θα λυγίσει την Αναστασία, η οποία θα έρθει και πάλι κοντά με την... κυρά της (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Γη της Ελιάς Αθηνά

Λίγο αργότερα, ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδελφή του ότι επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιουλία όμως δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει. Η απόφαση αυτή φέρνει μεγάλη στεναχώρια και στον Λυκούργο, ο οποίος θα χάσει από την Μάνη τον καλύτερό του φίλο. Σε μία βόλτα τους λοιπόν στο βουνό, του ανοίγει την ψυχή του και του εξομολογείται πόσο πληγωμένος νιώθει με την απόφασή του.

Μαζί του στην Ισπανία φυσικά, ο Ιάκωβος πρόκειται να πάρει και τον Στέφανο, ο οποίος από τη μεριά του αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική. Εκεί όμως θα έχει να αντιμετωπίσει την Αρετή, η οποία θα προσποιηθεί ότι παθαίνε έμφραγμα για να τον κάνει να μείνει.

Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα της και θα την ξεσκεπάσει (δείτε εδώ πώς).

Τι θα δούμε σήμερα (15/6) στη Γη της Ελιάς

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15/6) επεισόδιο της Γης της Ελιάς μιας και η Αρετή προκειμένου να αποτρέψει τον Στέφανη από το να πάει στην Ισπανία, προσποιείται ότι παθαίνει έμφραγμα.

Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια του Ισίδωρου. Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργου με τον Στάθη, στην ταβέρνα, τους φέρνει για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση.

Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή και γίνεται επιστάτης στον ελαιώνα, ενώ ο Δημήτρης υποβιβάζεται. Η μόρφωση της Αλκμήνης κομπλάρει τον Πότη, ο οποίος στρώνεται και πάλι στο διάβασμα για να την εντυπωσιάσει. Η μετανάστευση του Στέφανου οδηγεί την Αρετή στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της. Η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ζευγάρι και στη ζωή η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια

Γη της Ελιάς: Νεκρή η Φανή - Αγωνία για το μέλλον της Αγγελικής