Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. «Δεν θέλω να τον δω ξανά μπροστά μου. Ο Χριστογιάννης έχει ήδη πεθάνει για μένα. Θέλω να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Το καταλάβατε;», λέει στον βοηθό του που ήδη έχει στήσει ένα σχέδιο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο παπά Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Καραπάνου).

Σασμός Γεράσιμος

«Έχει δικαίωμα να ξέρει, Γεράσιμε. Πολλά θα αλλάξουν αν το μάθει αυτό. Καταλαβαίνεις πως κι εσύ με αυτόν τον τρόπο θα έχεις έναν δικό σου άνθρωπο; Πως θα ενωθείς ξανά με την οικογένειά σου;», υποστηρίζει, αλλά εκείνος της απαντά πως του φτάνει που έχει εκείνη. O Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Γεράσιμος στον Σασμό

Οι άντρες του Καραπάνου ετοιμάζονται να εκτελέσουν τις εντολές του, στήνοντας καρτέρι στον Γεράσιμο.

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι ακόμα σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Σασμός Καραπάνος

Γιατί δεν έχει Σασμό σήμερα (9/6)

Εκτάκτως εκτός προγράμματος ALPHA αναμένεται να βρεθεί απόψε (9/6), η επιτυχημένη σειρά του σταθμού, Σασμός. Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή της σειράς μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν προβλήθηκε επεισόδιο ούτε την Τρίτη (7/6).

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι απόψε, ο ALPHA έχει σκοπό να προβάλλει τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στην Κύπρο.

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η Καλλιόπη γνωρίζει τον περιβόητο Καραπάνο. Πώς θα τα πάνε οι δυο τους; Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση.

Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Ο Μαθιός αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αστέρη ότι κρύβουν τον Καραπάνο. Δεν είναι όμως μόνο ο Αστέρης που ακούει το παράνομο μυστικό των Σταματάκηδων…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισε ο Νικηφόρος του Σασμού - Η ανακοίνωση του Γιώργου Αμούτζα

Σασμός: Ο Αντώνης ξεσκεπάζει τον Μαθιό - Ένα βήμα πριν τη φυλακή