Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς στον Σασμό είναι εξαιρετικά δύσκολη και κάπως έτσι, η οικογένειά της προσπαθεί να βρει τρόπο για να τη βοηθήσει. Αυτός που τελικά θα τη σώσει ωστόσο από την Γολγοθά της θα είναι ο Αστέρης.

Αφού η κατάσταση της Αργυρώς φτάνει στο απροχώρητο, η κοπέλα βρίσκει τελικά το κουράγιο και καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα: «Γιατί, Αργυρώ μου, δεν μου είπες τίποτα; Πόσο καιρό το ξέρεις και δεν μου μιλάς;», τη ρωτάει κλαίγοντας.

Η Μαρίνα, απαρηγόρητη, λίγο μετά καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη: «Θα τρελαθώ, Αντώνη μου, δεν θα το αντέξω να το ξέρεις», του λέει. Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση: «Λυπάμαι, προσπαθούμε με την αιμοκάθαρση, όμως θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση νεφρού, δεν έχουμε άλλα περιθώρια», την ενημερώνει και ο αγώνας για να βρεθεί ο κατάλληλος δότης μόλις αρχίζει.

Μαρίνα Σασμός

Μαρίνα και Αστέρης δίνουν τα χέρια στον Σασμό

Στην απόγνωσή της, η Μαρίνα κάνει διαρκώς εξετάσεις προκειμένου να μάθει αν μπορεί να δώσει εκείνη το νεφρό της στην κόρη της. Γρήγορα ωστόσο μαθαίνει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Ο Αστέρης στο μεταξύ, έχει πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας της Αργυρώς από την Βασιλική, η οποία δουλεύει μαζί της. Κάπως έτσι, ο Αστέρης προσεγγίζει την Μαρίνα και συμφωνούν να γίνει εκείνος δότης για την Αργυρώ με την προϋπόθεση ότι η κοπέλα δε θα το μάθει ποτέ, καθώς θα ήταν αντίθετη με την απόφαση αυτή.

Προκειμένου λοιπόν να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς, ο Αστέρης λέει στην Καλλιόπη πως έχει σκοπό να ταξιδέψει εκτός Κρήτης για μερικές μέρες για να δικαιολογήσει την απουσία του από το σπίτι.

Κάπως έτσι η μέρα του χειρουργείου φτάνει και ο Αστέρης κάνει τα πάντα για να είναι καλά η αγαπημένη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο μικρός Πετρής είναι γιός του

Αποχωρεί από τον Σασμό και κλείνει σε άλλη σειρά του ALPHA