Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκαναν το πρωί της Τρίτης (7/6) ο Κωνσταντίνος Δανίκας και ο Αναστάσης Ροϊλός, οι οποίοι μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Και οι δύο ηθοποιοί τόνισαν πως το μεγάλο φινάλε της σειράς θα είναι εξαιρετικά συγκινητικό, ενώ ο Κωνσταντίνος Δανίκας συγκεκριμένα εξήγησε πως και ο ίδιος διαβάζοντας το σενάριο έβαλε τα κλάματα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι και το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει πώς θα ολοκληρωθεί η σειρά που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις πριν από τρία χρόνια, κάτι που αποτυπώνεται άριστα και στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις του Αναστάση Ροϊλού και του Κωνσταντίνου Δανίκα για τις Άγριες Μέλισσες

«Εγώ που διάβασα το τελευταίο σενάριο πριν μία εβδομάδα έκλαιγα. Γίνεται κάτι που πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα. Έβαλα τα κλάματα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

Στη συνέχεια, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Ανααστάσης Ροϊλός, λέγοντας: «Το τέλος ελπίζω να σας αφήσει ένα ωραίο συναίσθημα, να σας αφήσει γεμάτους».

Τι θα δούμε σήμερα (7/6) στις Άγριες Μέλισσες

Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου δημιουργούν μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου.

Ο Μπάμπης με τη Κορίνα εμμένουν στην απόφαση τους να μετακομίσουνε στην Κρήτη παρά την άρνηση των δικών τους, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη στη Πανδώρα ενώ μια σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Χαροκαμένο το τέλος της Παγώνας - Θρήνος και οργή στο σπίτι της

Χρήστος Μαλάκης - αποκλειστικό: «Ο Ντούνιας χάνει σιγά σιγά το παιχνίδι»