Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο φάκελος της δολοφονίας του Στεφανή στον Σασμό έχει ανοίξει ξανά καθώς λίγο πριν τον θάνατό του ο Αμερικάνος αποκάλυψε πως δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον Σταματάκη. Τον πρώτο λόγο στην υπόθεση έχει και πάλι ο Αντώνης ο οποίος γνωρίζει ποιος είναι ο φονιάς και έχει βάλει στόχο να τον πιάσει.

Από την πρώτη στιγμή ο αστυνόμος κατάλαβε πως ο Μαθιός έχει κάτι να κρύψει. Η αποκάλυψη της σχέσης του με τη Βασιλική, εννοείται πως δημιούργησε περαιτέρω υποψίες, ωστόσο προς το παρόν τα χέρια του είναι δεμένα καθώς δεν έχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει την ενοχή του.

Σασμός Αντώνης Μαθιός

Η Καλλιόπη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προστατεύσει τον γιό της και να μη μάθει κανείς ότι αυτός είναι ο φονιάς του Στεφανή, ενώ στην άγνοια κρατάει και τον Αστέρη ο οποίος δεν έχει ιδέα ότι ο αδερφός του έχει διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα, το οποίο έμμεσα έστειλε εκείνον στη φυλακή.

Ο Αντώνης στα χνάρια του Μαθιού στο Σασμό

Σιγά σιγά ο Αντώνης έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα στοιχεία που χρειάζεται προκειμένου να κατηγορήσει τον Μαθιό. Βέβαια δεν βοηθάει η στάση του Μανόλη, ο οποίος κρατάει σιγή ιχθύος για τον φόνο μετά την υπόσχεση που έδωσε στον Μαθιό.

Ο Μαθιός βέβαια δεν θα μείνει για πολύ καιρό ελεύθερος. Ο Αντώνης θα καταφέρει να τον παγιδεύσει αλλά δε θα είναι όλα ρόδινα για τον αστυνόμο...

Εκτός ALPHA για δύο μέρες ο Σασμός - Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα

Ο Σασμός αποτελεί φέτος ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης και δεν είναι τυχαίο ότι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, οι τηλεθεατές έχουν μεγάλη αγωνία για τις εξελίξεις και για το μέλλον των πρωταγωνιστών.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, ο ALPHA έχει εντάξει στο πρόγραμμά του κάποιους αγώνες ποδοσφαίρου και έτσι η σειρά δε θα προβληθεί δύο μέρες.

Εκτός προγράμματος ALPHA, θα μείνει ο Σασμός την Τρίτη, δηλαδή αύριο 7/6 αλλά και την Πέμπτη 9/6 λόγω των Αγώνων της UEFA Γερμανία – Γαλλία και Ελλάδα – Κύπρου.

Τι θα δούμε στα επόμενα δύο επεισόδια

Τετάρτη 08 Ιουνίου

Οι Σταματάκηδες προσφέρουν άσυλο στον Καραπάνο, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Άγγελο προκαλεί τη μανία της Καλλιόπης, που επιτίθεται στη Βασιλική.

Εκείνη για πρώτη φορά έρχεται σε πλήρη σύγκρουση μαζί της με ανυπολόγιστες συνέπειες… Η Αργυρώ από την άλλη καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, που καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. Όμως, ενώ νομίζει ότι το μεγάλο της μυστικό είναι ασφαλές, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά την διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο…

Σασμός αλλαγή προγράμματος

Παρασκευή 10 Ιουνίου

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η Καλλιόπη γνωρίζει τον περιβόητο Καραπάνο. Πώς θα τα πάνε οι δυο τους; Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση.

Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Ο Μαθιός αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αστέρη ότι κρύβουν τον Καραπάνο. Δεν είναι όμως μόνο ο Αστέρης που ακούει το παράνομο μυστικό των Σταματάκηδων…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ξεκινάνε τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν - Το πρόσωπο που έχει ήδη κλείσει για του χρόνου

Σε σχέση με ηθοποιό από τα Τρία Μίλια - Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά