Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (7/6) ο Γιώργος Αμούτζας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του Νικηφόρου που ενσαρκώνει στον Σασμό καθώς και στην προσωπική του ζωή, ανακοινώνοντας έμμεσα, τον χωρισμό του.

Ο ίδιος συμμετέχει στην παράσταση που ανεβάζει η Μαρία Πρωτόπαππα (δείτε εδώ λεπτομέρειες). Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, εξήγησε πως είναι μόνος του αλλά δεν νιώθει μοναξιά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αμούτζα από τον Σασμό για τον χωρισμό του

«Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του. Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor. Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε: «Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε. Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά».

Με ποια είχε σχέση ο Γιώργος Αμούτζας

Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου.

Τα δύο παιδιά είχαν δημοσιεύσει πολύ λίγα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media, καθώς επιθυμούσαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση, είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση. Τώρα ευλπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολο να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα.

Είναι άλλοι οι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου" , είχε πει σε συνέντευξή της το 2018 η Έλενα.

Γιώργος Αμούτζας πρώην

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ο Αντώνης ξεσκεπάζει τον Μαθιό - Ένα βήμα πριν τη φυλακή

Εκτός ALPHA για δύο μέρες ο Σασμός - Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα