Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Ευγενία Σαμαρά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά του ALPHA, Σασμός καθώς και στην αποχώρηση του Κώστα Κωστόπουλου από τη σκηνοθετική ομάδα.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του Σασμού για τη δεύτερη σεζόν πρόκειται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, ενώ η ίδια όχι απλά θα βρίσκεται αλλά θα έχει και σημαντικό ρόλο.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά για τον Σασμό

«Ο κύριος Κωστόπουλος παραιτήθηκε τοποθετήθηκε ο ίδιος, δεν έχω να πω κάτι σε αυτό. Εμείς δουλεύαμε με δύο σκηνοθέτες συνεργείων, οπότε συνεχίζουμε ως έχει», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για τη δεύτερη σεζόν καθώς και για τις καταιγιστικές εξελίξεις του Σασμού, είπε: «Συνεχίζω κανονικά στον Σασμό. Σε λίγο καιρό ξεκινάμε και τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν. Δε θα είναι πολύ ευχάριστη η εξέλιξη ανάμεσα σε Καραπάνο και Γεράσιμο. Θα γίνουν πολλά πολύ σύντομα» (δείτε εδώ τι θα συμβεί ανάμεσα σε Καραπάνο και Γεράσιμο).

Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Η Ευγενία Σαμαρά πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Και μπορεί στη σειρά να της έχει κλέψει την καρδιά ο Γεράσιμος, ωστόσο στην πραγματική της ζωή βρίσκεται σε σχέση με έναν κούκλο ηθοποιό, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά «Τρία Μίλια» του Star.

Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον καλό της, ενώ και σε δηλώσεις της μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε.

Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», είχε πει σε συνέντευξή της στο Gala.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, τον οποίο ανά καιρούς έχουμε δει σε διάφορες ελληνικές σειρές, ενώ φέτος ενσαρκώνει τον «Στέφανο» στα Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον χαρακτήρα του).

Ευγενία Σαμαρά Γιάννης Ποιμενίδης σχέση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η απώλεια είναι...» - Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γιώργος Αμούτζας του Σασμού

Σασμός - αποκλειστικό: Η Μαρίνα καταρρέει - Στιγμές τρόμου στο σπίτι των Βρουλάκηδων