Από TV24 Team

Η Ευγενία Σαμαρά πραγματοποίησε τη μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Και μπορεί στη σειρά να της έχει κλέψει την καρδιά ο Γεράσιμος, ωστόσο στην πραγματική της ζωή βρίσκεται σε σχέση με έναν κούκλο ηθοποιό, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά «Τρία Μίλια» του Star.

Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον καλό της, ενώ και σε δηλώσεις της μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε.

Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», είχε πει σε συνέντευξή της στο Gala.

Ο σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, τον οποίο ανά καιρούς έχουμε δει σε διάφορες ελληνικές σειρές, ενώ φέτος ενσαρκώνει τον «Στέφανο» στα Τρία Μίλια (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον χαρακτήρα του).

Ευγενία Σαμαρά Γιάννης Ποιμενίδης σχέση

Η εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή

«Είμαι ρεαλίστρια, αλλά πιστεύω πως πάω προς τον οπτιμισμό, όχι προς τον πεσιμισμό. Θυμάμαι πολλές φορές στη ζωή μου να βουλιάζω για λίγο καιρό όταν πέφτω, αλλά μετά σηκώνομαι αμέσως γιατί λέω στον εαυτό μου "σκέψου τι θέλεις".

Μετά συγκεντρώσω την ενέργεια και τη σκέψη μου σε αυτό που θέλω να έρθει και του δίνω συγκεκριμένη μορφή. Πιστεύω πολύ στον οραματισμό. Σκέφτομαι τον τάδε ρόλο, την τάδε δουλειά που θα ήθελα να μου συμβούν. Και όσο τα σκέφτομαι, φτιάχνομαι, χαμογελάω, με φαντάζομαι να τα κάνω.

Όσο δημιουργείς μια εικόνα μέσα σου και το κάνεις με χαρά, αλλά όχι αγχωτικά, του στυλ "πω πω, πρέπει να είμαι οπωσδήποτε εκεί αλλιώς θα καταστραφεί η ζωή μου", τότε νομίζω ότι θα σου έρθουν σιγά-σιγά τα πράγματα όπως θέλεις. Πιστεύω πολύ και στην καλή ενέργεια.

Αν κάθεσαι και μιζεριάζεις για το τι δεν έχεις, θα ξυπνάς κάθε πρωί και θα μετράς αυτά που δεν έχεις. Αν σηκώνεσαι όμως και σκέφτεσαι τι καλό έχεις, που μπορεί να είναι ένας σύντροφος, η υγεία σου, οι φίλοι σου, η δυνατότητα να πας με τον κολλητό σου για έναν καφέ που να μπορείς να τον πληρώσεις, και νιώσεις ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα απλά πράγματα που δεν τα υπολογίζουμε, τότε θα σου έρθουν και τα άλλα, τα μεγαλύτερα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ψέματα: Άγνωστοι στη σειρά, παντρεμένοι στη ζωή - Οι δυο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι

Σήμερα είναι παντρεμένος με δύο παιδιά - Ο μουσικός που είχε σχέση με τη Μαρία Κίτσου από τις Άγριες Μέλισσες