Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει αυτή την εβδομάδα (30/5-3/6) στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός μιας και η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να παντρευτούν και ετοιμάζουν τον αρραβώνα τους.

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Σασμό (30/5-3/6)

Επεισόδιο 151 (30/5)

Η Αργυρώ σε μία βόλτα με τη Μαρίνα θα έχει μια πολύ δύσκολή συνάντηση. Πώς θα αντιδράσει όταν θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά από καιρό με τον Αστέρη; Ο Καραπάνος έχει αποδράσει και σημαίνει συναγερμός!

Ο Γεράσιμος ψάχνει μανιωδώς κάποιο στοιχείο που θα τον οδηγήσει στη σύλληψή του, ενώ ο Αντώνης παίρνει προσωπικά την υπόθεση. Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται.

Επεισόδιο 152 (31/5)

Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο να ηρεμήσει, αλλά εκείνος την αγνοεί. Ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στο γάμο του, κι εκείνη αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του ένα νέο φίλο.

Την ίδια στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Καραπάνου παραμένουν άκαρπες, εκείνος επικοινωνεί με τη Στέλλα και τον Μαθιό, για να τους υπενθυμίσει ότι έφτασε η ώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους, απέναντί του…

Επεισόδιο 153 (1/6)

Ο Άγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται.

Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Καθώς ο Σταύρος πάει ανυποψίαστος να βρει την Αργυρώ στη δουλειά της, πέφτει επάνω στον Αστέρη. Θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο καινούριος του φίλος; Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού για τον Καραπάνο, και η Στέλλα καλείται να τον μεταφέρει χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Επεισόδιο 154 (3/6)

Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρώ. Θα βρει τρόπο να ξεφύγει; Η Καλλιόπη μετά από μια συνάντηση με τον Άγγελο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος. Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει τον Μανόλη και την Κλαίρη ξανά κοντά.

Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα. Εκείνη όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή (δείτε εδώ τι θα γίνει με την υγεία της).

Την Πέμπτη 02 Ιουνίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα και έτσι δε θα έχει επεισόδιο Σασμού.

Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο του Στεφανή - «Εγώ τον σκότωσα»

Από τα πρώτα επεισόδια της σεζόν, το κοινό του Σασμού περιμένει πώς και πώς να δει αν τελικά θα αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι αυτός που σκότωσε τελικά τον Στεφανή. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, αυτή η αποκάλυψη θα γίνει πολύ σύντομα αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Η ομολογία του Αμερικάνου πως δεν ήταν αυτός που σκότωσε στην πραγματικότητα τον Στεφανή, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ο Φραγκιαδάκης έχει βάλει για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο τον Μαθιό. Άλλωστε ήταν αυτός που υποψιαζόταν από την πρώτη στιγμή. Ο Νικηφόρος και η Βασιλική από τη μεριά τους, ασκούν μεγάλη πίεση στις Αρχές καθώς θέλουν να μάθουν ποιος είναι ο άνδρας που σκότωσε τον άνθρωπό τους (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η πρώτη σεζόν).

Όπως γνωρίζουμε, ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τον αληθινό δολοφόνο του Στεφανή είναι ο Μανόλης. Μάλιστα, η απόφασή του να μη μιλήσει έχει οδηγήσει σε ολέθριες συνέπειες, με την πιο χαρακτηριστική από αυτές να είναι ο θάνατος του Πετρή. Αν ο Μανόλης είχε πει την αλήθεια εξ' αρχής, τότε ο νεαρός Βρουλάκης θα ήταν ζωντανός.

Μάλιστα, ο Μανόλης είχε πάρει την απόφαση να αποκαλύψει το μυστικό του και στην κοπέλα του την Κλαίρη. Εκείνη τον χώρισε όταν άνοιξε και πάλι ο φάκελος του Στεφανή και επέλεξε να μη μιλήσει. «Κανένα μυστικό δεν αξίζει για να χάσεις τον έρωτά σου», του είπε η αδερφή του, η Θεοδώρα, ωστόσο ο Μανόλης είναι αποφασισμένος και δε θέλει να καταστρέψει την ζωή του καλύτερου του φίλου.

Σασμός Μανόλης

Από τη μεριά του ο Μαθιός βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Η Βασιλική ετοιμάζει καρτερικά τον γάμο τους, αλλά εκείνος δεν έχει κέφι να ασχοληθεί. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται είναι πως σύντομα μπορεί να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να χάσει τα πάντα.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, αποφασίζει να μιλήσει με τον Μανόλη. Τον πιάνει και του εξομολογείται πως ήταν εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή. Ο Μανόλης δέχεται να μη μιλήσει αλλά με έναν όρο: Να προσέχει για πάντα την Βασιλική και τον Νικηφόρο και να τους κάνει ευτυχισμένους.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει τον Μαθιό με χαμόγελο. Πόσο θα κρατήσει όμως;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δανάη Παππά: Ερωτοχτυπημένη η Θοδώρα του Σασμού - Η καλοκαιρινή εξόρμηση με τον σύντροφό της

Δανάη Παππά: Ερωτοχτυπημένη η Θοδώρα του Σασμού - Η καλοκαιρινή εξόρμηση με τον σύντροφό της