Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νεαρή πρωταγωνίστρια του Σασμού, Δανάη Παππά, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το μικρό κενό που είχε από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, και έτσι έκανε το πρώτο της ταξίδι για φέτος το καλοκαίρι με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

To ζευγάρι πέρασε το Πάσχα του στην Κέρκυρα, ωστόσο τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει και έχουν πιάσει οι ζέστες, θέλησαν να πραγματοποιήσουν μία ακόμα εξόρμηση στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Λευκάδα.

Ερωτευμένη και άκρως καλοκαιρινή η Δανάη Παππά

Η Δανάη Παππά είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι δε θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή της με τον καλό της.

Δανάη Παππά σύντροφος
Δανάη Παππά Σασμός

Πάντως, παρά τον μεγάλο έρωτα που αναμφισβήτητα ζουν τα τελευταία τρία χρόνια, ακόμα δεν έχουν κάνει σχέδια γάμου, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα δηλώνει η γοητευτική Δανάη. «Δεν έδινα προτεραιότητα ποτέ στον γάμο, θέλω, όμως, πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά», έχει δηλώσει στο YOU.

Ο ιδανικός γάμος για τη Δανάη Παππά

Πού θα γίνει ο γάμος της Δανάης:

«Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα, μόνο με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία! Εννοείται ότι εγώ θα είμαι ξυπόλυτη –πώς αλλιώς θα χορεύω άνετα όλο το βράδυ– και το φόρεμά μου θα είναι αέρινο – πώς θα τρέχω να πιάσω τον σκύλο μου τον Σπίθα χωρίς κάτι να ανεμίζει πίσω μου», .

Το τραγούδι εισόδου και το τραγούδι του αποχαιρετισμού

«Μου αρέσει πολύ η «Σαϊτιά», από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θανάση Αλευρά ενώ το τραγούδι αποχαιρετισμού σίγουρα θα είναι κάτι χορευτικό… ίσως το «Miami» του Will Smith», τόνισε η ηθοποιός. «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Τι χαλάει τη Δανάη στους Ελληνικούς γάμους;

«Με χαλάει όταν βλέπω ζευγάρια να αγχώνονται για το αν περνούν καλά οι καλεσμένοι τους και να καταλήγουν στο τέλος της βραδιάς νηστικά και με σπασμένα νεύρα. Η αγαπημένη μου στιγμή είναι ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της», τόνισε η ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει ταξιδέψει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, σε διάφορες πόλεις στην Ιταλία.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με καυτά μπικίνι στο σκάφος των 100.000 ευρώ που διαθέτει - Φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το ταξίδι της στην Κάρυστο

Στιγμές ευτυχίας για τη Φαίη Σκορδά - Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιού της