Ο Σασμός αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της φετινής σεζόν. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η επιτυχημένη σειρά του ALPHA έχει καταφέρει να ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που φαίνεται καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Άλλωστε πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη παραγωγή, αν και η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό υπήρξαν κάποια θέματα, μετά την απόφαση του σκηνοθέτη να αποχωρήσει από τη σειρά λόγω της καταγγελίες που εκκρεμεί εις βάρος του.

Στο cast συμμετέχουν: Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Τάσος Νούσιας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιώργος Αμούτζας, Μαρία Πρωτόπαππα, Κώστας Νικούλι, Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, Θανάσης Πατριαρχέας, Δημήτρης Ήμελλος, Ευγενία Σαμαρά, Όλγα Δαμάνη, Στρατής Χατζησταματίου, Δανάη Παππά, Στάθης Μαντζώρος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Σταύρος Καραγιάννης, Ευφημία Καλογιάννη, Στέλλα Γκίκα, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Γεωργαλάς, Δημήτρης Μαμιός.

Σασμός μισθοί

Τα ποσά των ηθοποιών του Σασμού που «ζαλίζουν»

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αμοιβές ξεκινούν μεταξύ των 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς.

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι δευτερεύοντες αλλά εξίσου σημαντικοί ρόλοι ενώ στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές πάνε από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών.

Τέλος, όλο το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.

Πότε ρίχνει αυλαία ο Σασμός

Οποια πέτρα και αν σηκώσεις, όποιο περιοδικό και αν ανοίξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην γράφει για τον «Σασμό», τη σειρά που κατάφερε να κλείσει μέσα χιλιάδες τηλεθεατών. Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς καθώς και η ίντριγκα των οικογενειών τους, έβαλε τη σειρά στην πρώτη θέση του τηλεοπτικού κοινού και πλέον όλοι περιμένουν το συγκλονιστικό φινάλε που όπως λένε θα είναι ιδιαίτερα δραματικό. Το κοινό θα απολαύσει το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν στις 5 Ιουλίου αφού η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά).

Σασμός φινάλε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Ο Αστέρης σώζει την Αργυρώ από τον θάνατο

Σασμός - Αποκλειστικό: Δύο γάμοι και δύο θάνατοι στο φινάλε